Dünyaca ünlü Türk kalp cerrahı kimdir?

İçindekiler:

  1. Dünyaca ünlü Türk kalp cerrahı kimdir?
  2. Bingür Sönmez hangi hastanenin sahibi?
  3. Türkiyenin en iyi kalp damar cerrahı kimdir?
  4. Prof Dr Muzaffer Değertekin nereli?
  5. Prof Dr Ahmet Vural nereli?
  6. Damar hastalıklarına hangi bölüm bakar?
  7. Türkiyede kaç tane kalp damar cerrahı var?
  8. Prof Dr Muzaffer Değertekin kimdir?
  9. Tolga Aksu Kimdir?
  10. Bingür Sönmez kaç yaşındadır?

Dünyaca ünlü Türk kalp cerrahı kimdir?

Mehmet Öz (d. 11 Haziran 1960, Cleveland), Türk-Amerikan hekim ve sunucu. Columbia Üniversitesi'nde başkan yardımcısı ve cerrahi profesörü. Halen New York Presbyterian Hastanesi'nde Kalp ve Damar Enstitüsü ve Tamamlayıcı İlaç Programını yönetiyor.

Bingür Sönmez hangi hastanenin sahibi?

Daha sonra, Florence Nightingale Hastanesi'nde Kalp Cerrahisi Bölüm Başkanı, aynı zamanda Kadir Has üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Cerrahi Bölümleri Başkanı olarak çalıştı. 2001 yılından beri özel bir hastanenin Kalp Cerrahisi Bölüm Başkanı olarak çalışmaktadır.

Türkiyenin en iyi kalp damar cerrahı kimdir?

Yaptığı binlerce başarılı tedaviler ve buluşlar ile kalp, damar ve varis ameliyatlarında ismini dünya literatürüne yazdıran, İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Ünlü Kalp Damar Cerrahı Prof. Dr. Ahmet Akgül'e “Yılın en iyi cerrahı” ödülü verildi.

Prof Dr Muzaffer Değertekin nereli?

Kardiyoloji Profesörü, Akademisyen 1965 yılında Diyarbakır 'ın Ulu Cami Mahallesinde doğdu. İlk öğrenimini 1972-1977 yıllarında Diyarbakır İnönü İlkokulu'nda tamamladı. 1983 yılında Diyarbakır Anadolu Lisesi (Maarif Koleji)'inden mezun oldu. 1990 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi.

Prof Dr Ahmet Vural nereli?

1948'de Ladik -Aşağı Gölyazı köyünde doğdu.

Damar hastalıklarına hangi bölüm bakar?

Damarlarla ilgili sorunlara kalp ve damar cerrahisi bölümü bakar.

Türkiyede kaç tane kalp damar cerrahı var?

Türkiye'de toplam bin 460 kalp damar cerrahisi uzmanı var.

Prof Dr Muzaffer Değertekin kimdir?

Akademisyen, kardiyoloji profesörü. 1965 yılında Diyarbakır 'ın Ulu Cami Mahallesinde doğdu. İlk öğrenimini 1972-1977 yıllarında Diyarbakır İnönü İlkokulu'nda tamamladı. 1983 yılında Diyarbakır Anadolu Lisesi (Maarif Koleji)'inden mezun oldu. 1990 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi.

Tolga Aksu Kimdir?

Avrupa Kardiyoloji Uzmanı (Fellow) olma ünvanı Dr. Tolga Aksu kısa adı ESC olan Avrupa Kardiyoloji Birliği'nden Avrupa Kardiyoloji Uzmanı (Fellow) olma ünvanı almıştır. Diploması 2016 yılında İtalya Roma'da düzenlenecek olan Avrupa Kardiyoloji Kongresi'nde verilecektir.

Bingür Sönmez kaç yaşındadır?

69 yaşında (1952) Bingür Sönmez/Yaş