Yemek Sepeti sahibi kimdir?

İçindekiler:

  1. Yemek Sepeti sahibi kimdir?
  2. Delivery Hero kim?
  3. Yemek Sepeti yerli mi?
  4. Yemeksepeti com kime satildi?
  5. Nevzat Aydın Kimdir Nereli?
  6. Yemeksepeti nerenin?
  7. Delivery Hero ne zaman kuruldu?
  8. Nevzat Aydın aslen nereli?
  9. Yemeksepeti hangi ülkeye ait?
  10. Yemek Sepeti nerenin?
  11. Nevzat Aydın kaç paraya sattı?
  12. Yemeksepeti nin sahibi Nevzat Aydın nereli?
  13. Girişimci Nevzat Aydın Kimdir?
  14. Yemeksepeti hangi ülkeye satıldı?
  15. Banabi hangi illerde 2021?
  16. Yemeksepeti yabancı mı?
  17. Yemek Sepeti satıldı mı?
  18. Nevzat Aydın nerede doğdu?
  19. Nevzat Aydın şu an ne iş yapıyor?
  20. Yemek Sepeti satışından kim ne kadar kazandı?

Yemek Sepeti sahibi kimdir?

Delivery HeroYemeksepeti / Üst kuruluşuDelivery Hero, Berlin, Almanya merkezli halka açık bir çevrimiçi gıda dağıtım hizmeti. Şirket Avrupa, Asya, Latin Amerika ve Orta Doğu'da 40'ın üzerinde ülkede, 500.000'den fazla restoran ile birlikte çalışmaktadır. Şirket Mayıs 2015'te Türk yemek sipariş sitesi Yemeksepeti.com'u 589 milyon dolara satın almıştır. Vikipedi

Delivery Hero kim?

Delivery Hero
TipHalka açık
Kuruluş2011
KurucuNiklas Östberg, Kolja Hebenstreit, Lukasz Gadowski, Markus Fuhrmann
Genel merkeziBerlin, Almanya
ÜrünYiyecek ve içecek teslimatı
3 satır daha

Yemek Sepeti yerli mi?

Yemeksepeti.com olarak bilinen kurum, Türkiye ve Kıbrıs'ta hizmet veren yemek sipariş sitesidir. ... Yemeksepeti, 2000 yılında kuruldu ve ilk kez 2009 yılında yurt dışı hizmete açıldı. 2015 yılında ise Almanya merkezli global online yemek sipariş platformu Delivery Hero tarafından satın alındı.

Yemeksepeti com kime satildi?

İSTANBUL - Yemeksepeti'ni 589 milyon dolara Delivery Hero'ya satan Nevzat Aydın'a, bu para maalesef saadet getirmedi. Kurucusu olduğu ve halen CEO'luğuna devam ettiği Yemeksepeti'ni iki yıl önce 589 milyon dolara Delivery Hero'ya satan Nevzat Aydın'a, bu para maalesef saadet getirmedi.

Nevzat Aydın Kimdir Nereli?

Nevzat Aydın, 1976 yılında İstanbul'da doğmuştur. Annesi öğretmen, babası Noter'dir. Bursa Anadolu Lisesi'ni bitirdi. Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden 1999 yılında mezun olduktan sonra Amerika Birleşik Devletleri'ne giderek Silikon Vadisi'ndeki University of San Francisco'da MBA eğitimi aldı.

Yemeksepeti nerenin?

Yemeksepeti.com, 2001 yılında kurulan Türkiye'nin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesidir. Türkiye'nin 67 ilinde ve Kıbrıs'ta hizmet veren Yemeksepeti, internet üzerinden yemek siparişi verme ve alma imkanı sağlıyor.

Delivery Hero ne zaman kuruldu?

2011Delivery Hero / Kuruluş

Nevzat Aydın aslen nereli?

Nevzat Aydın, (d. , İstanbul) Türk girişimci, melek yatırımcı ve mentor.

Yemeksepeti hangi ülkeye ait?

Yemeksepeti
TürüÇevrimiçi yemek siparişi
Kuruluş tarihi2001
Merkezİstanbul, Türkiye
Girişimci(ler)Nevzat Aydın, Melih Ödemiş, Gökhan Akan, Cem Nufusi
SahibiDelivery Hero
8 satır daha

Yemek Sepeti nerenin?

Yemeksepeti.com, 2001 yılında kurulan Türkiye'nin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesidir. Türkiye'nin 67 ilinde ve Kıbrıs'ta hizmet veren Yemeksepeti, internet üzerinden yemek siparişi verme ve alma imkanı sağlıyor.

Nevzat Aydın kaç paraya sattı?

Türkiye'nin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesi olan Yemeksepeti'ni 2000 yılında kuran Nevzat Aydın, 2015'te dünyanın en büyük online yemek sipariş platformu Delivery Hero'ya 589 milyon dolara satmıştı.

Yemeksepeti nin sahibi Nevzat Aydın nereli?

Sahibi olduğu Yemeksepeti.com'u merkezi Almanya Berlin'de bulunan dünyanın en büyük online yemek sipariş platformu Delivery Hero şirketine 589 milyon dolara sattı. Satışdan sonra da şirketteki CEO görevine devam edecek. Nevzat Aydın, 1976 yılında İstanbul'da doğmuştur. Annesi öğretmen, babası Noter'dir.

Girişimci Nevzat Aydın Kimdir?

Nevzat Aydın, (d. , İstanbul) Türk girişimci, melek yatırımcı ve mentor. Aydın, Türkiye'nin en büyük çevrimiçi yemek siparişi portalı Yemeksepeti.com'un kurucu ortağı ve CEO'sudur.

Yemeksepeti hangi ülkeye satıldı?

2015 yılında Yemeksepeti Almanya merkezli global online yemek sipariş platformu Delivery Hero tarafından 589 milyon dolar değerleme ile satın alındı. Bu, o güne dek Türkiye'de yapılan en büyük internet satışıydı.

Banabi hangi illerde 2021?

Banabi, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerin yanı sıra Antalya, Bursa, Denizli, Edirne, Eskişehir, Kocaeli ve Trabzon'da da hizmet veriyor.

Yemeksepeti yabancı mı?

Türkiye internet sektörünün en büyük firmalarından Yemeksepeti.com, Berlin merkezli global online yemek sipariş platformu Delivery Hero tarafından satın alındı.

Yemek Sepeti satıldı mı?

Türkiye'nin en büyük internet sitelerinden Yemeksepeti, dünyanın en büyük online yemek sipariş platformu Delivery Hero tarafından satın alındı. Delivery Hero, 589 milyon dolar toplam değerleme üzerinden Yemeksepeti hisselerinin tamamını bünyesine kattı.

Nevzat Aydın nerede doğdu?

İstanbul, TürkiyeNevzat Aydın / Doğum yeri

Nevzat Aydın şu an ne iş yapıyor?

İş İnsanıNevzat Aydın / Mesleğiİş adamı, iş kadını, cinsiyet belirtmeksizin iş insanı veya "insan" terimini belirtmeksizin işletmeci, işletme sektöründe yer alan bir kişidir – özellikle ekonomik, entelektüel ve fiziksel sermayenin bir kombinasyonunu kullanarak satışı yapıp kârını elde etmek amacıyla faaliyetler yürüten ve bu faaliyetleri geliştiren ... Vikipedi

Yemek Sepeti satışından kim ne kadar kazandı?

Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın, Yemeksepeti.com'un satışından kazandığı paradan 27 milyon dolarını çalışanlarına dağıttığını söyledi. Yemeksepeti 1 milyar 596 milyon TL'lik bir satış rakamıyla Türkiye tarihinin en büyük internet satışı oldu.