Danla Bilic Çerkes mi?

İçindekiler:

  1. Danla Bilic Çerkes mi?
  2. Danla Biliç Nasıl ünlü?
  3. Danla Bilic hangi üniversitede okudu?
  4. Danla Bilic'in mesleği nedir?
  5. Damla Briç kimdir?
  6. Danla Biliç ne iş yapar?
  7. Danla hangi üniversitede?
  8. Danla Bilic Yeditepe'de ne okudu?
  9. Danla Biliç hangi üniversiteden mezun?
  10. Danla Bilic Cemal Can neden ayrıldı?
  11. Danla Bilic Cemal Can Canseven nasıl tanıştı?
  12. Danla ne mezunu?

Danla Bilic Çerkes mi?

Hayatı Aktepe, tarihinde Kütahya'da doğdu. Çerkes asıllı olan Aktepe, İnternet'te kullanacağı ismi seçerken, adını sürekli Danla şeklinde yanlış yazmasından dolayı Danla olduğunu, Bilic kısmının ise Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'e hayranı olduğu için seçtiğini açıklamıştır.

Danla Biliç Nasıl ünlü?

Neslihan Damla Aktepe tarihinde Kütahya'da doğdu. Sosyal medyada bilinen ismi ile Danla Bilic, makyaj içerikli videoları ve vlogları ile tanınan Türk internet ünlüsü. Aktepe'nin İnternet üzerindeki hareketleri ilk olarak Twitter'da yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekti.

Danla Bilic hangi üniversitede okudu?

Beykent Üniversitesi Danla Bilic/Üniversite Danla Bilic'in gerçek adı Neslihan Damla Akdemir olan Danla Bilic, tarihinde Kütahya'da dünyaya gelmiştir. Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde lisans eğitimini sürdürmektedir.

Danla Bilic'in mesleği nedir?

Youtuber İnternet ÜnlüsüTelevizyon Yapımcısı Danla Bilic/Meslekleri

Damla Briç kimdir?

Gerçek adı Neslihan Damla Akdemir olan Danla Bilic, tarihinde dümyaya geldi. Aslen Kütahyalı olan Danla Bilic, Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde lisans eğitimini sürdürüyor. ... Paylaşmış olduğu videolara verdiği isimlerle de dikkatleri üzerine toplayan Danla Bilic, kendi makyaj markasını oluşturdu.

Danla Biliç ne iş yapar?

Youtuber İnternet ÜnlüsüTelevizyon Yapımcısı Danla Bilic/Meslekleri

Danla hangi üniversitede?

Beykent Üniversitesi Danla Bilic/Eğitim

Danla Bilic Yeditepe'de ne okudu?

Kendinden küçük bir kız kardeşi olan Danla, üniversite eğitimi için İstanbul'un yolunu tutar. Önce Yeditepe Üniversitesi'nde okuyan Danla daha sonra burayı bırakarak Beykent Üniversitesi'nde Psikoloji okumaya başlar.

Danla Biliç hangi üniversiteden mezun?

Beykent Üniversitesi Danla Bilic/Üniversite

Danla Bilic Cemal Can neden ayrıldı?

Danla Bilic, gündem olan 'evlilik' sözleri sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şaka yaptığını belirtti. Cemal Can Canseven ile 5 ay evli kaldıklarını söyleyen Danla, evliliklerinin ihanet yüzünden sona erdiğini ileri sürdü.

Danla Bilic Cemal Can Canseven nasıl tanıştı?

Danla ve Cemal Can, üniversite hazırlık sınıfını geçebilmek için katıldıkları bir yabancı dil kursunda tanışırlar ve yakın arkadaş olurlar. Cemal Can, Danla'nın Youtube kanalı açma dönemine tanıklık eder ve ünlü olma sürecinde destek olur.

Danla ne mezunu?

Danla Bilic, tarihinde Kütahya'da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimine Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde 2. sınıfta devam etmektedir. Asıl adı Neslihan Damla Akdemir'dir. Dünyaca ünlü sosyal medya platformu olan YouTube'da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile bir çok kitlenin sevgisini toplamıştır.