Eskişehir Tüyap Fuarı ne zaman?

İçindekiler:

  1. Eskişehir Tüyap Fuarı ne zaman?
  2. Eskişehir Gıda Fuarı ne zaman?
  3. Istanbul tarım Fuarı ne zaman?
  4. Tüyap Kitap Fuarı tam olarak nerede?
  5. Eskişehir tarım Fuarı ne zaman?
  6. Eskişehir Kitap Fuarı 2020 ne zaman?
  7. 2021 Tüyap Karavan Fuarı ne zaman?

Eskişehir Tüyap Fuarı ne zaman?

Kuruluşumuz Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Eskişehir'de ilk kez düzenlenecek olan Eskişehir Endüstri Fuarı bölgedeki büyük endüstri buluşmalardan biri olarak, 9-12 Haziran 2021 tarihleri arasında ETO – TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek.

Eskişehir Gıda Fuarı ne zaman?

1- tarihlerinde ETO – TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek olan Eskişehir Tarım Fuarı 2. Kez tüm Tarım sektörünü biraraya getirmeye hazırlanıyor.

Istanbul tarım Fuarı ne zaman?

Türk gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan WorldFood İstanbul birçok yeni ürünü ve en son teknolojileri 09 - tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gıda dünyasına tanıtmaya hazırlanıyor.

Tüyap Kitap Fuarı tam olarak nerede?

Fuar merkezi Beylikdüzü son durakta bulunmaktadır. Tem otoyolu, Mahmutbey gişelerinden devam ederek, Bahçeşehir-Avcılar çıkışından ayrılınız. Avcılar istikametine devam edip 2 km sonra Büyükçekmece tabelası istikametinde E5 karayolu ile 3 km sonra Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'ne ulaşacaksınız.

Eskişehir tarım Fuarı ne zaman?

Eskişehir Tarım Fuarı - Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı 1- tarihlerinde ETO – TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek olan Eskişehir Tarım Fuarı 2. Kez tüm Tarım sektörünü biraraya getirmeye hazırlanıyor.

Eskişehir Kitap Fuarı 2020 ne zaman?

tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde hazırlanan Eskişehir 3. Kitap Fuarı, 8-13 Aralık 2020 tarihleri arasında Eskişehir Ticaret Odası – TÜYAP Fuar Merkezi'nde düzenlenecektir.

2021 Tüyap Karavan Fuarı ne zaman?

İstanbul Karavan ve Ekipmanları Fuarı Doğa ile iç içe olmayı sevenlerin ve rotasını maviye, yeşile çevirenlerin buluşma noktası KARAVANİST Fuarı, 02-13 Nisan 2021 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece – İstanbul'da düzenlenecektir.