Hacimli saçlar için ne yapılmalı?

İçindekiler:

  1. Hacimli saçlar için ne yapılmalı?
  2. Erkeklerde dalgalı saça nasıl şekil verilir?
  3. Erkek Islak saç nasıl yapılır?
  4. Saç şeklinin bozulmaması için ne yapılmalı?
  5. Saç nasıl ıslak görünür?
  6. Erkek saç şekillendirici krem nasıl kullanılır?

Hacimli saçlar için ne yapılmalı?

Kaynak: http://www.cosmopolitan.com/style-bea...
  1. Nemli haldeki saçlarınıza yumurta büyüklüğünde saç köpüğü uygulayın ve ardından kurulayın. ...
  2. Saçlarınızı kuruturken tarak ya da fırça yerine parmaklarınızı kullanın. ...
  3. 3. Saçınızı hep tek bir yöne ayırıyorsanız, tam tersi yöne doğru ayırmaya başlayın; farkı göreceksiniz.
Daha fazla öğe...

Erkeklerde dalgalı saça nasıl şekil verilir?

Eğer saç dalgalı ve kıvırcık ise, istenilen saç modeli de aynı şekilde kalacaksa, bunlar hafifçe kurutularak, köpük ve jöle saça yayılarak şekil verilebilir. Düz saçlar, istenirse ıslak istenirse kuru şekilde olabilir. Bu saçlarda da şekiller kurutma makinesiyle de, jöleyle de verilebilir.

Erkek Islak saç nasıl yapılır?

Saçlarını yıkadıktan sonra ince dişli bir fırçayla fırçala ve ayrım çizgisini belirle. Ayrımdan itibaren saçlarını dışa ve geriye doğru nazikçe fırçala. Saç uçlarını saç şekillendirici jelini uygula ve tekrar saçlarını tara. Ardından ellerinle saçlarını yatıştırarak kusursuz görünümü destekle.

Saç şeklinin bozulmaması için ne yapılmalı?

Düzleştirilen saçların çabuk bozulmaması için saç spreyi ve şekillendiricileri kullanarak saçlarınızı daha uzun süre düz şekli ile muhafaza edebilirsiniz. Sabitleyici spreyin ise güçlü tutuşlu bir yapıya sahip olmasına önem verin.

Saç nasıl ıslak görünür?

Bu görünümü elde etmek için önce saçlarınızı yıkayın. Saçlarınızı çok fazla ovalamadan, bir havluyla kurulayın. Saçlarınızdaki fazla sudan kurtulduğunuzda, ıslak saç görünümünü yaratacak saç ürünlerini uygulayın. Saç waxı, jöle ya da köpük hangi ürünü saçınıza uygulamayı seviyorsanız onu kullanın.

Erkek saç şekillendirici krem nasıl kullanılır?

Şekillendirici kremler, avuç içine alınarak saç tellerinin uçlarına yavaşça sürülüyor. Şekillendiricilerin saçların diplerine uygulanmaması, özellikle kuru uçlara yedirilmesi önem taşıyor. Saçlara masaj yapar gibi sürülecek kremler, tarak yardımıyla dağıtılarak tellerin bakımı tamamlanıyor.