BES iptali nasıl yapılır Akbank?

İçindekiler:

  1. BES iptali nasıl yapılır Akbank?
  2. Allianz bireysel emeklilik iptali nasıl olur?
  3. Yapıkredi BES iptali nasıl yapılır?
  4. AvivaSa BES iptali nasıl yapılır?
  5. Yapı Kredi bireysel emeklilik iptali nasıl olur?

BES iptali nasıl yapılır Akbank?

Akbank BES iptali için 0216 444 11 11'i arayarak işlemleri başlatabilirsiniz. En yakın Akbank şubesine kimlik belgenizle giderek Akbank AvivaSa bireysel emeklilik iptali gerçekleştirebilirsiniz. BES iptal dilekçesini Akbank şubesinde doldurduktan sonra çağrı merkezinden iptal talebinde bulunabilirsiniz.

Allianz bireysel emeklilik iptali nasıl olur?

Bireysel emeklilik sisteminden ayrılma talebimi nereye yapmalıyım? Ayrılma talebinizi şirketimize yazılı olarak veya 0850 399 99 99 nolu çağrı merkezimizi arayarak iletebilirsiniz.

Yapıkredi BES iptali nasıl yapılır?

Yapı Kredi BES iptali telefon numarası kolayca ulaşabileceğiniz bir numaradır. Yapı Kredi ile tüm işlemler için 4 veya 08 numaralarını aramalısınız.

AvivaSa BES iptali nasıl yapılır?

Fakat, AvivaSa'nın BES iptali için mevcut kullanılmakta olan SMS yolu yoktur. AvivaSa yolu ile Bireysel Emeklilik Sistemine dahil olan vatandaşlarımız, AvivaSa BES iptali için 444 11 11 çağrı merkezini arayarak BES iptal süreci için gerekli işlemleri gerçekleştirebilir.

Yapı Kredi bireysel emeklilik iptali nasıl olur?

Yapı Kredi ile tüm işlemler için 4 veya 08 numaralarını aramalısınız. Sesli yanıt sistemi yönlendirmelerine uyarak bir müşteri temsilcisine ulaşabilirsiniz. Bu aşamada kişisel bilgilerinizi vermeniz istenecektir. Neden bireysel emeklilik sisteminden ayrılmak istediğiniz de sorulacaktır.