Immuzinc nedir?

İçindekiler:

  1. Immuzinc nedir?
  2. Immuzinc kapsül ne ise yarar?
  3. Imuneks şurup ne kadar?
  4. Imunol şurup nasıl?
  5. Immun 44 yetişkinler kullanabilir mi?
  6. Imuneks şurup ne ise yarar?
  7. Imunol şurup nasil kullanilir?
  8. Immun 44 nedir ne işe yarar?
  9. Immun44 aç mı tok mu?
  10. Imunol şurup nedir ne işe yarar?

Immuzinc nedir?

İmmuzinc Süspansiyon ürünü Beta Glukan takviyeli bir vitamin ve mineral takviyesi olarak tanımlanmaktadır. Günlük 1 ölçek alınması tavsiye edilmektedir. Bir ölçek, çocuğun günlük C vitamini ve E vitamini ihtiyacını karşılamaya yardımcı olmaktadır. Çinko ve Selenyum mineralleri ile desteklenen bir içeriğe sahiptir.

Immuzinc kapsül ne ise yarar?

Immuzinc kapsül, vücudun enfeksiyonlara karşı ve dış etkenlere karşı daha dirençli olmasına yardımcı olan ve bağışıklık sistemini güçlendiren bir üründür. beta glukan: Vücutta enfeksiyonlara karşı etkili beyaz kan hücrelerini aktive eder ve beyaz kan hücrelerini enfeksiyonlara karşı daha etkin hale getirir.Böylelikle ...

Imuneks şurup ne kadar?

Imuneks 150 ml Şurup son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 68,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 40,74 TLŞu Andaki Fiyat: 68,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatı.

Imunol şurup nasıl?

İmunol sağlıklı büyüme ve vücut direncine destek olarak kullanılır. İmunol doktor tarafından farklı şekilde kullanımı önerilmediyse Tercihen yemeklerden sonra 1 veya 2 ölçek alınması önerilir. 4 - 10 yaş çocukların kullanımına uygundur.

Immun 44 yetişkinler kullanabilir mi?

Bağışıklığı zayıflamış veyahut bağışıklığına takviye gıda arayan yetişkinlerin kullanımına uygundur.

Imuneks şurup ne ise yarar?

Beta glukan (İmuneks) bakteri, virüs, parazit, mantar gibi faktörlere bağlı olarak enfekte olmuş kişilerde kullanıldığında ilaçların etkinliğinin artmasına yardımcı olur ve kişi bu hastalıkla daha kolay savaşır. Bağışıklık sistemi hastalık etkenleri ile savaşırken desteklenerek hastalık daha kolay atlatılır.

Imunol şurup nasil kullanilir?

İmunol sağlıklı büyüme ve vücut direncine destek olarak kullanılır. İmunol doktor tarafından farklı şekilde kullanımı önerilmediyse Tercihen yemeklerden sonra 1 veya 2 ölçek alınması önerilir. 4 - 10 yaş çocukların kullanımına uygundur.

Immun 44 nedir ne işe yarar?

11 yaş ve üzeri yetişkinler için de kullanıma uygun olan Hyper Immun 44 şurup, gündelik hayat koşuşturmacası içinde zayıflayan bağışıklığı güçlendirmeye ve boşalan vitamin depolarını doldurmaya yardımcı olur. Günlük kullanıma uygundur. Takviye gıdadır, ilaç değildir.

Immun44 aç mı tok mu?

4 yaştan itibaren tüketecek olan çocukların günde 1 kez sabah tok karnına 1 kaşık kullanması yeterli olacaktır.

Imunol şurup nedir ne işe yarar?

İmunol Sıvı Form, çocuklar için geliştirilmiş gıda takviyesidir. Beta Glukan 1,3/1,6, ekinezya, propolis, C vitamini ve çinko içerikli İmunol Sıvı Form, bileşimindeki C vitamini ve çinko ile; bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.