Sürat kargoda kargo takibi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Sürat kargoda kargo takibi nasıl yapılır?
  2. Sürat kargo eve teslim yapıyor mu?
  3. Sürat Kargo şubede kaç gün bekler?
  4. Kargo ortalama kaç günde gelir?

Sürat kargoda kargo takibi nasıl yapılır?

08 Kargo takip numaranızı ve gerekli bilgileri vermeniz durumunda sizi kargonuzun güncel durumu hakkında bilgilendirecektir. Bazı durumlarda isim soy isim bilgisiyle de kargonuz hakkında bilgi edinebilirsiniz. Sürat kargo takip no sorgulama işlemleri bu kadar kısa ve kolay işlemlerdir.

Sürat kargo eve teslim yapıyor mu?

Adres Teslim Dışı Alanda kalan bölgelere adrese teslimat hizmeti verilmemektedir. Gönderiler adrese en yakın şubeye ulaştırılır, gönderinin şubeden teslim alınması gerekmektedir.

Sürat Kargo şubede kaç gün bekler?

Herhangi Bir Sebepten Dolayı Teslim Alamadığımız Kargomuz, Ne Kadar Süreyle Şubelerinizde Bekletilir? Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargo geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilir. Gönderici ve alıcı talebi olmazsa göndericiye iade edilir.

Kargo ortalama kaç günde gelir?

Şubeden Şubeye Teslim Gönderiler: 0-600 km mesafeye kadar taşınacak gönderilerin minimum 1, maksimum 2 iş gününde teslim şubesine ulaştırılması hedeflenmektedir. 600-1200 km mesafe arası taşınacak gönderilerin minimum 2, maksimum 3 iş gününde teslim şubesine ulaştırılması hedeflenmektedir.