Yurtiçi Pazar günü açık mı?

İçindekiler:

  1. Yurtiçi Pazar günü açık mı?
  2. Yurtiçi hafta sonu açık mı?
  3. Pazar günü kargo dağıtımı var mı?
  4. Kargo şirketleri hafta sonu açık mı?
  5. Yurtiçi Kargo cumartesi günleri kaça kadar çalışıyor?
  6. Yurtiçi Kargo Hafta Sonu kaçta kapanıyor?
  7. Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu?
  8. By Express Kargo Pazar günü çalışıyor mu?
  9. Kargo cumartesi açık mı?

Yurtiçi Pazar günü açık mı?

YURTİÇİ KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ Yurtiçi Kargo çalışma saatleri hafta içi 09.00 - 18.00 arası hizmet veriyor. Yurtiçi Kargo şirketi, hafta sonu cumartesi günleri 09.00 - 17.00 arası hizmet verirken, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Yurtiçi hafta sonu açık mı?

Yurtiçi Kargo şubeleri Pazar günü hizmet vermemektedir. Şubeden şubeye değişmekle birlikte Cumartesi günleri genel olarak saat 15:00'a kadar gönderim için kargo kabul edilmekte ve Cumartesi tam gün dağıtım yapmaktadır.

Pazar günü kargo dağıtımı var mı?

HAFTA SONLARI KARGOLAR AÇIK MI? Aras Kargo, İyi Kargo ,UPS Kargo, Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo, PTT Kargo şirketleri hafta sonunda Hafta sonu cumartesi günleri 08.30'dan 13.00'a kadar hizmet vermeye devam ederken, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Kargo şirketleri hafta sonu açık mı?

Kargo şirketleri normal şartlar altında cumartesi günleri hizmet vermektedir. Ancak son dönemlerde bazı e-ticaret platformlarının kendi dağıtım ağını kurmaları dolayısıyla pazar günleri de dağıtım yaptığı bilinmektedir.

Yurtiçi Kargo cumartesi günleri kaça kadar çalışıyor?

Yurtiçi Kargo hafta içi saat 08.30-18.00 arasında müşterilerine hizmet veriyor. Hafta sonunda ise cumartesi günü çalışan şirket 08.30-15.00 arasında hizmet veriyor.

Yurtiçi Kargo Hafta Sonu kaçta kapanıyor?

Yurtiçi Kargo hafta içi saat 08.30-18.00 arasında müşterilerine hizmet veriyor. Hafta sonunda ise cumartesi günü çalışan şirket 08.30-15.00 arasında hizmet veriyor.

Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu?

Türkiye'nin en meşhur alışveriş sitelerinden olan Trendyol'un kendi kargo şirketi olan Trendyol Express, Pazar günleri hizmet vermemektedir. TRENDYOL EXPRESS KAÇTA AÇILIR, KAÇTA KAPANIR? Trendyol Express hafta içi ve Cumartesi günleri saat 09:00 ile 21:00 saatleri arasında dağıtım yapmakta.

By Express Kargo Pazar günü çalışıyor mu?

Hafta içi ve hafta sonu çalışma, mesai saatlerini bu tabloda bulacaksınız. By Express Kargo Altındağ Şubesi, Ankara ilinde hizmet vermektedir....
By Express Kargo Altındağ Şubesi Çalışma Saatleri tablosu
Perşembe09:00-18:00
Cuma09:00-18:00
Cumartesi09:00-18:00
PazarKAPALI
3 satır daha

Kargo cumartesi açık mı?

KARGOLAR CUMARTESİ PAZAR ÇALIŞIYOR MU? Kargo şirketleri normal şartlar altında cumartesi günleri hizmet vermektedir. Ancak son dönemlerde bazı e-ticaret platformlarının kendi dağıtım ağını kurmaları dolayısıyla pazar günleri de dağıtım yaptığı bilinmektedir.