Şahinler Vakfı kimin?

İçindekiler:

  1. Şahinler Vakfı kimin?
  2. Şahinler Vakfı burs Başvurusu Ne Zaman?
  3. TOG bursu ne kadar?
  4. Hafev bursu ne kadar?
  5. Hasan Faydasıçok bursu ne kadar?
  6. Hasan Faydasıçok eğitim Vakfı bursu ne kadar?
  7. Malatya Eğitim Bursu karşılıksız mı?

Şahinler Vakfı kimin?

ŞAHİNLER VAKFI 1987 yılında Kemal Şahin tarafından kurulan Şahinler Vakfı ile eğitim, sağlık ve sosyal alanlarda faaliyet gösteriyoruz. Eğitime verdiği çok yönlü desteğin yanı sıra okullar da yaptıran vakfımızla, her yıl başarılı yüzlerce öğrenciye de burs veriyoruz.

Şahinler Vakfı burs Başvurusu Ne Zaman?

Şahinler Vakfı her yıl maddi imkanları nedeniyle öğrenimlerine devam etmekte zorluk çeken başarılı 500 öğrenciye karşılıksız burs vermektedir. Burs başvuruları 06 - 27 Eylül tarihleri arası alınacaktır. Sonuçlar 25 - 29 Ekim tarihleri arasında, sadece burs almaya hak kazanan öğrencilere bildirilecektir.

TOG bursu ne kadar?

Toplum Gönüllüleri Vakfı burs programları kapsamında, Trendyol & TOG Eğitim Bursu başvuruları başlamıştır. Bu dönem başvuran adaylar arasından, 50 öğrenciye 9 ay boyunca aylık 1.500 TL burs olanağı sağlanacaktır.

Hafev bursu ne kadar?

20 eğitim-öğretim yılı için belirlenen burs miktarı aylık 550tl'dir. Burslar Ekim ayından başlamak üzere 9 ay süre ile verilir. 2020 yılı burs başvuruları eğitim-öğretim yılı başlangıcını takiben Eylül ayı içinde alınacaktır.

Hasan Faydasıçok bursu ne kadar?

20 eğitim-öğretim yılı için belirlenen burs miktarı aylık 550tl'dir. Burslar Ekim ayından başlamak üzere 9 ay süre ile verilir.

Hasan Faydasıçok eğitim Vakfı bursu ne kadar?

20 eğitim öğretim yılı için belirlenen burs miktarı aylık 600 TL'dir. Burslar Ekim ayından itibaren başlamak üzere 9 ay süre ile verilir. 2020 yılı burs başvuruları eğitim-öğretim yılı başlangıcını takiben Eylül ayı içinde alınacaktır.

Malatya Eğitim Bursu karşılıksız mı?

Burs başvurusu,örgün eğitim veren bir üniversiteye kayıt yaptırmış yada öğrenimi devam eden öğrencilerin "Burs Başvuru Formunu" doldurup, "bursiyer sözleşmesi" ve "vicdani yükümlülük sözleşmesini" onayladıktan sonra başlamış olacaktır. ... Burslar karşılıksız olup, herhangi bir hizmet veya yükümlülük gerektirmez.