Survivor dün ödül oyununu kim kazandı?

İçindekiler:

  1. Survivor dün ödül oyununu kim kazandı?
  2. Ödül oyununu Kim Kazandı Survivor 2021?
  3. Survivor ödül oyununu kim kazandı?
  4. Survivor iletişim oyunu kim kazanacak?
  5. Survivor ödül oyununu kim kazandı?
  6. Survivor 2021 Yarı finale kim kaldı?
  7. 1 Haziran iletişim oyununu kim kazandı?
  8. Survivor takimlar karisti mi?
  9. 1 Haziran ödül oyununu kim kazandı?
  10. MasterChef te kim finale kaldi?

Survivor dün ödül oyununu kim kazandı?

Mavi takım kaptanlığını kazanan Cemal Can ise, Sercan ve Yasin'i takımına aldı. Parkurda gerçekleşen zorlu mücadele sonrası Survivor ödül oyununu 10-4'lük skorla mavi takım yarışmacıları kazandı.

Ödül oyununu Kim Kazandı Survivor 2021?

İsmail'e karşı çıktığı parkurda karşılaşmayı kazanan Steven, skoru 10-7 yaptı. Böylece ödül oyununun kazananı gönüllüler oldu.

Survivor ödül oyununu kim kazandı?

6 MAYIS. Anlat bakalımda skor 5-5 olunca en iyiler mücadelesi yapıldı. Bu etapta ise mavi takım, rakibin beş kelimesine karşılık beş kelime bildi. Böylece 6-5 skorla mavi takım anlat bakalımın sahibi oldu.

Survivor iletişim oyunu kim kazanacak?

Ünlüler takımının iletişim ödülünü kazandığı Survivor son bölümüne; İsmail Balaban'ın annesi ile nişanlısı hakkında yaptığı konuşma damga vurdu. Gönüllüler takımı SMS birincisi Poyraz, Ünlüler takımı SMS birincisi İsmail Balaban olurken; Aleyna Çalışkan, İlayda, Sergen ve Steven arasında eleme heyecanı yaşandı.

Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Oyuna iyi başlayan ünlüler takımı ilerleyen dakikalarda skoru 9-1 yaptı. Ayşe, Berkay ile iki sayı kazanarak atağa geçerken sonraki oyunda Batuhan, Poyraz'ı yendi. Batuhan'ın skoru 10-3 yapması ile iletişim oyununun kazananı ünlüler takımı oldu.

Survivor 2021 Yarı finale kim kaldı?

Sonuçların ardından veda eden isim Aleyna oldu. Survivor 2021 yarı finalde İsmail Balaban, Ayşe Yüksel ve Yiğit Poyraz arasında bir halk oylaması daha yapıldı. En az oyu alan Ayşe Yüksel Survivor hayalleri sona erdi ve finale İsmail Balaban ile Yiğit Poyraz kaldı.

1 Haziran iletişim oyununu kim kazandı?

Böylece kırmızı takım 10-8 skorla iletişim oyununun sahibi oldu. İsmail Balaban ve Aleyna Çalışkan'ın performansı ise göz doldurdu.

Survivor takimlar karisti mi?

Survivor'da son olarak Melis Sezer adaya veda eden isim olmuştu.. Acun Ilıcalı'nın takımların karışacağını açıklaması ise konseye damga vurmuştu. Survivor 2021'te takımlar karıştı.

1 Haziran ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 2021'in 1 Haziran Salı akşamı TV8'de yayınlanan bölümünde rakibini parkurda mağlup eden kırmızı takım iletişim ödülünün sahibi oldu. Haftanın eleme konseyinde SMS birincileri Steven ve Berkay olurken, potaya Batuhan ve Poyraz girdi.

MasterChef te kim finale kaldi?

sorularının cevapları belli oldu. MasterChef Türkiye'nin 29 Aralık tarihli 132. bölümünde Emir ve Serhat düellosu nefes kesti. Üçlü turlarda şeflerin geçer notunu almaya çalışan iki yarışmacıdan Serhat ikinci finalist olarak Barbaros ile yarışmaya hak kazanırken, Emir yarışmaya veda eden son isim oldu.