01 Adana nedir?

İçindekiler:

  1. 01 Adana nedir?
  2. Sıfır 1 4 sezon kaç bölüm?
  3. 01 Adana Hangi Sitede?
  4. 01 Bir zamanlar Adana kaç sezon?
  5. Cengizhan Yurdutek neden hapiste?
  6. Sıfır Bir Ozi kim?
  7. Sıfır bir neden dağıldı?
  8. 01 Adana savaş kimi canlandırıyor?
  9. Sıfır bir film nereden izlenir?
  10. 01 6 sezon kaç bölüm?
  11. Cengo boyu kaç?
  12. Cengo ve Burak tutuklandı mı?
  13. 01 Bilocan kimdir?
  14. CIO özgür kardeş mi?
  15. Cio ve Özgür neden ayrıldı?
  16. Sıfır bir özgür ve Cio kardeş mı?
  17. 01 Cabbar kimdir?
  18. Sıfır bir ekibi neden dağıldı?

01 Adana nedir?

Sıfır Bir, Adana'nın Hürriyet mahallesinde yaşayan Savaş, Cio ve Özgür adındaki üç gencin mahalledeki uyuşturucuya, diğer suçlara ve mafyaya savaş açmasını ve ettikleri mücadeleyi anlatır.

Sıfır 1 4 sezon kaç bölüm?

Sıfır Bir 4. sezon 11. bölüm ile sezon finaline gidiyor!

01 Adana Hangi Sitede?

Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana'da İzle - BluTV.

01 Bir zamanlar Adana kaç sezon?

Sıfır Bir 6. sezonu ile final yaparak izleyicisine veda etti. Yayınlandığı ilk günden itibaren hatırı sayılır bir seyirci kitlesine ulaşmayı başaran Sıfır Bir yeni projelerle Blu TV'de sevenlerini bekliyor olacak.

Cengizhan Yurdutek neden hapiste?

Sıfır Bir dizisinde "Cengo" karakterini canlandıran Cengizhan Yurdutek, uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı ... tutuklanırken, Cengizhan Yurdutek ile Serkan A. ev hapsi cezasına çarptırıldı, Bulut M. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sıfır Bir Ozi kim?

Ferit Yanık'ın Sıfır Bir dizisinde oynadığı Ozi karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Sıfır bir neden dağıldı?

Cio'nun sezon finalinde ölümünü istediği ve savaş ile kavga ettiği nedeni ile diziden ayrılmaya karar verdiği iddia edilmişti. Savaş ile Cio kavga nedeni ise Savaş'ın dizi setinde sözünün fazla geçmesi olarak öne sürülüyordu. 4. sezon finalinde Cio yaşanan savaş sırasında öldü.

01 Adana savaş kimi canlandırıyor?

Profesyonel oyunculuk eğitimi aldıktan sonra reklam filmi, sinema oyunculuğu yaptı. Senaryo yazarlığı eğitimi de alan oyuncu en son Ertuğrul 1980 adlı sinema filminde oynayan Savaş Satış, şimdilerde, BluTV ekranlarında yayınlanmakta olan Sıfır Bir Adana dizisinde Savaş karakterine hayat vermektedir.

Sıfır bir film nereden izlenir?

Sıfır Bir İzle - BluTV.

01 6 sezon kaç bölüm?

Efsane dizi Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana'da dizisinin 6. sezon 6. bölümüyle 12 Haziran 2019'da saat 19.00'da Blutv'de hayranlarının karşısında olacak. Diziyi izlemeniz için Blu TV'ye kayıt olmanız gerekiyor.

Cengo boyu kaç?

Star Tv ekranlarında yayınlanan Söz dizisinde Selim Hayroviç karakterine hayat verdi. Genco Özak, 1.84 metre boyunda, 79 kilo ve Akrep burcudur.

Cengo ve Burak tutuklandı mı?

'Yağma', 'kasten yaralama' ve 'ruhsatsız silah bulundurma' suçlarından sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Cengizhan tutuklandı, Burak ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

01 Bilocan kimdir?

Dizinin Bilocan lakaplı oyuncusu Melih Konuş ise İzmir'in çok güzel bir kent olduğunu kaydetti. Yine dizi oyuncularından Savaş Satış da, "İzmir çok güzel, arkadaşlar da bizi yalnız bırakmadı. ... İzmir'in her yerinde, Kadifekale de, Kiraz da her yerde '01 Adana' ekibi ile bir araya gelmek isteyen gençler var.

CIO özgür kardeş mi?

Savaş, Cio ve Özgür'ün bir anlamda abisidir. Yaşadıkları mahallede yasadışı işlerle geçimini sağlayan birçok grup vardır. Ve tabii ki bunların aralarında da bir güç dengesi vardır. Gün gelecek ve bu denge de değişime uğrayacaktır.

Cio ve Özgür neden ayrıldı?

Özgür'ün ölümü sonrasında intiham yemini eden Savaş ve Cio arkadaşları ile Sami'den intikam aldı. Cio yaşanan savaşta öldü. ... Yaşanan kavga sonrasında Cio'nun diziden ayrılacağı iddia edildi. Cio'nun sezon finalinde ölümünü istediği ve savaş ile kavga ettiği nedeni ile diziden ayrılmaya karar verdiği iddia edilmişti.

Sıfır bir özgür ve Cio kardeş mı?

Özet ve Detaylar Savaş, Cio ve Özgür'ün bir anlamda abisidir.

01 Cabbar kimdir?

Burak Şafak'ın Sıfır Bir dizisinde oynadığı Cabbar Şafak karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Sıfır bir ekibi neden dağıldı?

Cio'nun sezon finalinde ölümünü istediği ve savaş ile kavga ettiği nedeni ile diziden ayrılmaya karar verdiği iddia edilmişti. Savaş ile Cio kavga nedeni ise Savaş'ın dizi setinde sözünün fazla geçmesi olarak öne sürülüyordu. 4. sezon finalinde Cio yaşanan savaş sırasında öldü.