ESHOT kart nereden alınır?

İçindekiler:

  1. ESHOT kart nereden alınır?
  2. ESHOT Ulaşım Kartları Şube Müdürlüğü hafta sonu açık mı?
  3. Elektronik kartlar Şube Müdürlüğü nerede?
  4. Kırılan Kentkart nasıl çıkarılır?
  5. Eshot Öğrenci Kartı ne zamana kadar geçerli?
  6. Eshot kaçta açılıyor?
  7. 65 yaş toplu taşıma kartı nasıl alınır?
  8. Adana öğrenci Kent Kart nasıl alınır 2021?
  9. Kocaeli öğrenci kent kartı nereden alınır?
  10. Eshot Öğrenci kartım kırıldı ne yapmalıyım?
  11. Eshot ne zaman kapanıyor?
  12. Izmir otobüsler saat kaçta başlıyor?
  13. Izmir kent kart ücreti ne kadar?
  14. Mersin otobüs kartı nasıl alınır?

ESHOT kart nereden alınır?

Kart alım ve dolum işlemi Şehirlerarası Otogarı'nda bulunan bir büfeden ve dolum otomatından yapılabilir. Otobüs, deniz ve raylı sistem ulaşımında kullanılan kart ve dolum noktaları için en yakın bayi için Eshot sayfasındaki ulaşım kartları başlığını ziyaret edebilirsiniz.

ESHOT Ulaşım Kartları Şube Müdürlüğü hafta sonu açık mı?

ESHOT'tan yapılan açıklamaya göre hafta sonu açık olacak bürolar ve çalışma saatleri şöyle: - Konak Çok Katlı Otoparkı altındaki bürolarda. özürlü ve 60 yaş kartları biniş yüklemesi işleri, cumartesi 08.00 ile 17.00 saatleri arasında devam edecek.

Elektronik kartlar Şube Müdürlüğü nerede?

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
BirimAdres ve Telefon
Elektronik Kartlar Şb.Müd. AdresMilli Kütüphane Cad. No:10/1-C Konak / İZMİR
Elektronik Kartlar Şb.Müd. Telefon 53 55 - 53 53
Elektronik Kartlar Şb.Müd.Fax 76 33
Kayıp Eşya Bürosu AdresZafertepe Mh. Yeşillik Cad. No:67 Konak / İZMİR
12 satır daha

Kırılan Kentkart nasıl çıkarılır?

Zarar Görmüş (kırık ve çatlak) kartlar değişim olmuyor Ancak kart içindeki bakiye için işlem yapılıyor. Kartınız Hangi ile Ait ise, o ildeki ofisimize gidip Arkadaşlarımızdan Destek alabilirsiniz. Zarar görmüş Kart içindeki bakiye, siz işlemlerinizi tamamladıktan belli bir süre sonra Yeni kart içine aktarılabiliyor.

Eshot Öğrenci Kartı ne zamana kadar geçerli?

Arıza durumlarında kart başvuru merkezlerine başvuru yapılır. Fiziki hasarlar dışında arızalanan Kişiselleştirilmiş İzmirim Kartlar, kişiselleştirildiği tarihten itibaren 2 yıl süre ile ücretsiz olarak değiştirilmektedir.

Eshot kaçta açılıyor?

Eshot İzmir büyükşehir belediyesi şehir içi otobüs işletmesinin adıdır.İzmir içerisinde seyahat etmek isteyen herkes eshot'u kullanmaktadır. Eshot her gün sabah saat tam sekizde (08.00) çalışmaya başlar. Akşam saat beşe kadar (17.00) çalışmaya devam eder.

65 yaş toplu taşıma kartı nasıl alınır?

www.eshot.gov.tr internet adresi üzerinden ya da Elektronik Kartlar Şube Müdürlüğü ve ona bağlı başvuru merkezlerinden 1 adet vesikalık fotoğraf (son altı ay içerisinde çekilmiş) ve Nüfus cüzdanı aslı ile şahsen müracaat etmek suretiyle yapılmaktadır. 65 yaş kartları ücretsiz olarak verilmektedir.

Adana öğrenci Kent Kart nasıl alınır 2021?

Fakülte kayıt işlemleri tamamlayan öğrenciler, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin mobil ofisine geçip, öğrenci belgeleri, bir adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı ve fotokopisini görevlilere teslim edip, 10 lira kart ücreti ödeyerek indirimli seyahat kartlarına kavuştu.

Kocaeli öğrenci kent kartı nereden alınır?

Kocaeli Kent Kart Nasıl Alınır? Kocaeli Kent Kart şehrin her yerinde bulunan satış ve dolum noktalarından temin edilebiliyor. Bu merkezler 08:00 – 21:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Eshot Öğrenci kartım kırıldı ne yapmalıyım?

KARTLARIN ZAYİ EDİLMESİ, ÇALINMASI VE YIPRANMASI DURUMUNDA
  1. Vakıflar Bankasına kesinlikle para yatırılmayacak, Ulaşım Kartları Şube Müdürlüğü'ne şahsen başvuru yapılarak tekrar kart alınabilecektir.
  2. Kayıp, çalıntı yada yıpranma nedeniyle kart yenileme bedeli Öğrenci kartı ve Öğretmen kartı için 20 TL'dir.
Daha fazla öğe...

Eshot ne zaman kapanıyor?

Eshot İzmir büyükşehir belediyesi şehir içi otobüs işletmesinin adıdır.İzmir içerisinde seyahat etmek isteyen herkes eshot'u kullanmaktadır. Eshot her gün sabah saat tam sekizde (08.00) çalışmaya başlar. Akşam saat beşe kadar (17.00) çalışmaya devam eder.

Izmir otobüsler saat kaçta başlıyor?

Hafta içi 21.00'e kadar normal düzen ESHOT otobüsleri, hafta içi saat 21.00'den sonra ve hafta sonları 89 ana hatta seferlerine devam edecek. İZBAN'da 21.00'den sonra günün son seferine kadar 24 dakikada bir sefer uygulamasına geçilecek.

Izmir kent kart ücreti ne kadar?

Yeni tarifede 3 TL olan tam bilet ücreti 3,56 TL; 2.50 TL olan öğretmen binişi 3 TL; 1,80 TL olan 60-64 yaş indirimli biniş ücreti ise 3 TL olarak düzenlendi. Öğrencilere ise yüzde 8,9 oranında indirim yapıldı ve 1,80 TL olan öğrenci biniş ücreti, 1,64 TL'ye düşürüldü.

Mersin otobüs kartı nasıl alınır?

'Mersin 33 Kart Modülü'nde toplu taşıma ulaşım kartına online başvuru alımını sağlayan 'Online Başvuru' sekmesi yer alıyor. Bu sekme ile vatandaşlar kart bürosuna gitmeden internet üzerinden başvuru yapabiliyor ve kartı ikamet adresine kadar talep edebiliyor.