Ankara il müftüsü kim oldu?

İçindekiler:

  1. Ankara il müftüsü kim oldu?
  2. Çankaya Müftüsü kim oldu?
  3. Etimesgut Müftüsü kimdir?
  4. 2021 imam alımı ne zaman?
  5. Müftülükte ne yapılır?
  6. Alo Fetva kaç numara?
  7. Salih Sezik kimdir?
  8. Nazif Fethi Yalçınkaya kimdir?
  9. Müftü Mustafa Şanver kimdir?
  10. Diyanet 2021 alım olacak mı?
  11. 2021 Diyanet kaç personel alacak?
  12. Müftülükte kimler çalışır?
  13. Istanbul müftüsü değişti mi?
  14. Alo 190 hangi saatlerde?
  15. Izmir Müftüsü nereli?
  16. Antalya Müftüsü kim oldu?
  17. Selahattin Şanver kimdir?

Ankara il müftüsü kim oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, Ankara İl Müftülüğüne, Kocaeli İl Müftüsü Yusuf Doğan atandı. 1982 yılında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak Artvin'de memuriyete başlayan Yusuf Doğan, 1983 yılında askerlik vazifesini Kıbrıs'ta yedek subay olarak tamamladıktan sonra, 1984 ...

Çankaya Müftüsü kim oldu?

Çankaya İlçe Müftüsü Ali Gülden göreve yeni başlayan Genel Başkan Mehmet Ali Güldemir ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dilekleri iletti.

Etimesgut Müftüsü kimdir?

Etimesgut Müftüsü Yunus Can'ın emekliliğe ayrılmasının ardından Bolu İl Müftü Yardımcısı Nihat Kök, Etimesgut Müftüsü olarak atandı.

2021 imam alımı ne zaman?

Adaylar 13.09.2021 – 24.09.2021 tarihleri arasında “sinav.diyanet.gov.tr” adresi üzerinden sınav için ön başvuru yapacaklardır. 2. Adaylar, ön başvurularını onaylatmak için 13.09.2021 - 24.09.2021 tarihleri arasında (saat 08:30-16:30 arası) herhangi bir il veya ilçe müftülüğüne şahsen müracaat edeceklerdir.

Müftülükte ne yapılır?

MÜFTÜ: Toplumu İslam dini hakkında aydınlatan, din hizmetlerini düzenleyen ve denetleyen kişidir. İl ve ilçe müftüleri, bölgelerinde Diyanet İşleri Başkanlığını temsil eder, din hizmetlerini, dini müesseseleri yönetir ve din görevlilerinin hizmetlerini düzenleyip denetler.

Alo Fetva kaç numara?

Diyanet İşleri Başkanlığı daha önce 444 ile başlayan bir hat kullanmaktaydı. Bu hat daha sonra iptal edildi ve Fetva Hattı Alo 190 olarak belirlendi.

Salih Sezik kimdir?

Din görevlisi ve cezaevi vaizi olarak görev yaptıktan sonra, Ağrı - Taşlıçay, Kastamonu - Taşköprü ve Kayseri İncesu ilçelerinde İlçe Müftüsü ve Kayseri İl Müftü Yardımcısı olarak görev yaptı. ... İl Müftüleri atama kararı ile İzmir İl Müftüsü olarak atandı. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Nazif Fethi Yalçınkaya kimdir?

Antalya'ya. Elmalılı müftü atandı Diyanet İşleri Başkanlığı Satın Alma Daire Başkanı Nazif Fethi Yalçınkaya, Antalya İl müftüsü olarak atanmıştır. ... 1974 yılında Antalya'nın Elmalı İlçesi Yuva Kasabasında doğdu. İlkokuldan sonra 1987 yılında Elmalı Kışla Kuran Kursunda hafızlığını tamamladı.

Müftü Mustafa Şanver kimdir?

Mustafa Şanver Kimdir: 1975 Yılında Erzurum'da doğdu. İlkokulu İstanbul'da, Ortaokulu Sinop'ta; Liseyi de Balıkesir'de tamamladı.1997 Ocak ayında Imam-Hatlp olarak Diyanet İşleri Başkanlığında göreve başladı.

Diyanet 2021 alım olacak mı?

Diyanet'in, 2021 yılı için bir Personel alımı bekleniyor, alım olması halinde Kur'an Kursu Öğreticisi, İmam-Hatip ve Müezzin Kayyım alımı alınacak personeller arasında olması bekleniyor. Dikkat! 2021 ile 2022 yılı DHBT sınav sonucu açıklanana kadar yapılacak alımlar 2020 DHBT puanı ile yapılacaktır.

2021 Diyanet kaç personel alacak?

Diyanet İşleri Başkanlığı 4-B Sözleşmeli 5100 personel alacak.

Müftülükte kimler çalışır?

e) Cami görevlileri: Başimam-hatip, uzman imam-hatip ve imam-hatip ile başmüezzin ve müezzin-kayyımlarını, f) Din görevlileri: Başvaiz, uzman vaiz, vaiz, murakıp, Kur'an kursu başöğreticisi, Kur'an kursu uzman öğreticisi, Kur'an kursu öğreticisi ve cami görevlilerini, ifade eder.

Istanbul müftüsü değişti mi?

İstanbul Müftüsü Prof. ... Emin Maşalı'nın İstanbul Müftülüğü'ndeki 2 yıllık görev süresi sona erdi. Kendisi için veda programı düzenlenen Maşalı, personel ve ilçe müftüleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Müftülükten kendi isteğiyle ayrılan Emin Maşalı, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ndeki görevine geri döndü.

Alo 190 hangi saatlerde?

Bu kapsamda hafta içi 10.00 ile 16.00 saatleri arısında vaizlerimiz, din hizmetleri uzmanlarımız, fetva verme ehliyetine sahip personelimizle hizmet vermeye devam ediyoruz." dedi.

Izmir Müftüsü nereli?

İzmir İl Müftüsü Sn. Recep Şükrü Balkan 1968 yılında İstanbul Üsküdar'da doğdu. İlkokuldan sonra İstanbul Beykoz Göksu Kuran Kursunda hafızlığını tamamladı. 1989 yılında Üsküdar İmam Hatip Lisesinden, 1995 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.

Antalya Müftüsü kim oldu?

tarihinden bu yana Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Malzeme Yönetimi ve Satın Alma Daire Başkanı olarak görev yapmakta olan Nazif Fethi Yalçınkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayınlanan İl Müftüleri Atama Kararları kararnamesiyle Antalya İl Müftüsü olarak ...

Selahattin Şanver kimdir?

1951 yılında Tokat'ın Artova ilçesinde doğan Selahattin ŞANVER, İlköğrenimini aynı ilçede tamamladı. ... 1971 Yılında Tokat İl Müftülüğüne bağlı Ahipaşa Camiine İmam Hatip olarak atandı. Görev yaptığı yıllarda eğitimine devam etti ve 1976 yılında Erzurum Yüksek İslam Enstitüsü İslam Dini Esasları Bölümünden mezun oldu.