Sen affetsen ben affetmem bestecisi kim?

İçindekiler:

  1. Sen affetsen ben affetmem bestecisi kim?
  2. Şarkıcı Bergen'in gözüne ne oldu?
  3. Bergen ne zaman dogdu?
  4. Ali Tekintüre kaç bestesi var?
  5. Bergen nasıl yandı?
  6. Bergen kaç doğumlu?

Sen affetsen ben affetmem bestecisi kim?

merak etmeye başladı. Şarkılarıyla unutulmayan hep hatırlanan şarkıcı Bergen'in hayatı haberimizde.. BERGEN KİMDİR? Asıl adı Belgin Sarılmışer olan Bergen, 16 Temmuz 1960'da Mersin'de doğdu.

Şarkıcı Bergen'in gözüne ne oldu?

Asıl adı Belgin Sarılmışer olan 'Acıların Kadını' Bergen de şiddete maruz kalan talihsiz kadınlardan. Hem de 3 kez. Önce Yalçın adlı sevgilisi tecavüz etti. Sonra boşandığı eşi Halis Serbest, önce yüzüne kezzap attırarak kör kalmasına neden oldu.

Bergen ne zaman dogdu?

15 Temmuz 1959 Bergen/Doğum tarihi

Ali Tekintüre kaç bestesi var?

Erol Günaydın, Münir Özkul ve Ali Şen'in başrollerini paylaştığı, 1985 yapımı "Duyar mısın Feryadımı?" filminde aynı isimli şarkısı yer alan Tekintüre'nin, "Gitme" adlı eseri ise 1987'nin en meşhur parçalarından biri oldu. Sanatçının 1500 kadar eseri, kaset ve CD'lerde ünlü isimler tarafından yorumlandı.

Bergen nasıl yandı?

Ekim 1982'de İzmir'de çalışırken sahnede kocasının azmettirmesiyle yüzüne kezzap atıldı. 'de İzmir Alsancak'daki New York Gece Kulübünde çalıştığı sırada kocası tarafından yüzüne attırılan bir kova dolusu kezzap sonucu iki gözünü de kaybetti. Vücudun büyük bir kısmı da yandı.

Bergen kaç doğumlu?

15 Temmuz 1959 Bergen/Doğum tarihi