Tivibu nereye teslim edilir?

İçindekiler:

  1. Tivibu nereye teslim edilir?
  2. Tivibu aylık kaç lira?
  3. Tivibu telefona nasıl bağlanır?
  4. Tivibu Player bilgisayarda nasıl izlenir?
  5. Tivibu telefona bağlanır mı?
  6. 4445375 nolu telefon kime ait?
  7. Tivibu giriş nasıl yapılır?

Tivibu nereye teslim edilir?

Tivibu cihazının iade yeri, Türk Telekom Müdürlükleri veya TTNET Bayiileridir. Tivibu cihazı alındığı şubeye iade edilmek zorunda değildir ancak cihaz iadesinin yapılması ve Tivibu kullanımının iptal edilmesi için cihaz teslimi yapılırken yetkililere bildirilmesi gerekir.

Tivibu aylık kaç lira?

Tarife Fiyatı ve Kampanyalı fiyatlara aylık 3 TL olan Cihaz Kullanım Bedeli dahildir. Tivibu Ev için, HD paketlerin tarife ücretleri belirtilen tarife ücretine ek +5 TL'dir. Belirlenen fiyatlara  KDV ve  ÖİV dahildir. Kampanya sonrası yürürlükteki tarife ücreti geçerli olacaktır.

Tivibu telefona nasıl bağlanır?

Bu çok sık olarak talep görmekte olan Tivibu müşteri hizmetleri temsilcisine kolay ve direk olarak bağlanmak amacı ile öncelikle 4 numaralı Tivibu müşteri hizmetleri aranmalıdır. Daha sonra da 4 tuşu tuşlanıp müşteri hizmetlerine en hızlı şekilde bağlanılabilir.

Tivibu Player bilgisayarda nasıl izlenir?

-Web sitemizde (www.tivibu.com.tr) sağ üst köşede yer alan “İZLE” butonuna basarak Web'den İzle ya da İndir İzle seçenekleri ile izlenebilirsiniz. -Web'den İzle özelliği ile Türk Telekom Kullanıcı Adı ve TekŞifre'niz ile giriş yaparak uyumlu internet tarayıcınız üzerinden izleme yapabilirsiniz.

Tivibu telefona bağlanır mı?

Tivibu GO (Aile, Sinema ve Süper) Paketleri ile evinizin ekranına bağlı kalmadan, dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden, dilediğiniz kadar; bilgisayar, akıllı cep telefonu, tablet ve uyumlu akıllı televizyonlar üzerinden A'dan Z'ye TV keyfini yaşayabileceğiniz bir servistir.

4445375 nolu telefon kime ait?

Bu numara bir Türk Telekom TİVİBU hizmet sağlayıcıları arasında bulunan çağrı merkezi numarasıdır. TİVİBU üyelik işlemleri için bu hat üzerinden iletişim sağlanabilir. 4445375 Nolu Telefon Numarası Kime Aittir ve Neden Arar? Bu numara üzerinden servisle ilgili tanıtım, bilgi, sorun ve arızalar bildirilebilir.

Tivibu giriş nasıl yapılır?

Bunun için, mesaj alanına TEKSIFRE yazın, bir boşluk bırakın ve TC KİMLİK NUMARANIZI, TEKŞİFRE KULLANICI ADINIZI, INTERNET HİZMET NUMARANIZI ya da başında sıfır olmadan SABİT TELEFON NUMARANIZI yazıp 6606'ya mesaj gönderin.