PwC genel müdür?

İçindekiler:

  1. PwC genel müdür?
  2. PwC ne markası?
  3. PwC hangi şirketleri denetliyor?
  4. PWC danışmanlık ne iş yapar?
  5. KPMG ne iş yapar?
  6. Deloitte merkezi hangi ülke?
  7. Haluk Yalçın PwC den ayrıldı mı?
  8. Deloitte Türkiye ne iş yapar?
  9. Bağımsız denetim şirketleri ne iş yapar?
  10. Danışman maaşları ne kadar?
  11. Danışmanlık hizmetleri nelerdir?
  12. KPMG anlami nedir?
  13. Deloitte Türkiye nedir?
  14. Big Four ne iş yapar?
  15. Hüsnü Dinçsoy kimdir?
  16. Deloitte audit nedir?

PwC genel müdür?

Burcu Canpolat Hızel. 1997 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünden mezun olan Burcu Canpolat Hızel, kariyerine aynı yıl PwC Türkiye'de başladı.

PwC ne markası?

PricewaterhouseCoopers, merkezi Londra, Birleşik Krallık'ta bulunan ve PwC markası altında ortaklıklar olarak faaliyet gösteren çok uluslu bir profesyonel hizmetler ağıdır.

PwC hangi şirketleri denetliyor?

PwC: Koç Holding, Turkcell, Migros, HSBC, Dogan Holding, Borusan, Eczacıbaşı, Akbank, Ford Otomotiv.

PWC danışmanlık ne iş yapar?

Biz, şirketinizin global sermaye piyasalarına girmesine, birleşme, satın alma, elden çıkarma ve stratejik anlaşmalar yapmasına yardımcı olmaktayız. Danışmanlık hizmetlerimizle, her bir işlemin kısa ve uzun vadede elde edilebilecek getirilerine odaklanmanızı sağlamaktayız.

KPMG ne iş yapar?

Denetim, vergi ve danışmanlık hizmetleri sunan ve sektöründeki en büyük dört uluslararası şirketten biri olan KPMG, geçmişi 1867 yılına dayanan, üye firmalar ağı sistemiyle 146 ülkede 220 binin üzerinde çalışanıyla finansal hizmetler, tüketici ürünleri, otomotiv, endüstriyel sektörlerden, gıda, perakende, enerji, ...

Deloitte merkezi hangi ülke?

Deloitte, 1845 yılında William Welch Deloitte tarafından kurulan Deloitte Touche Tohmatsu Limited bünyesindeki denetim, danışmanlık, finansal danışmanlık, risk danışmanlığı, vergi ve ilgili alanlarda profesyonel danışmanlık markasıdır. Deloitte Touche Tohmatsu Limited İngiltere merkezlidir.

Haluk Yalçın PwC den ayrıldı mı?

PwC Türkiye liderliği görevini Cenk Ulu'ya devredecek olan Halûk Yalçın ise “PwC Türkiye'nin son 8 yıllık döneminde üstlendiğim görevi topluma ve tüm paydaşlara değer katabilmenin gururu ile bir başka ortağıma devrediyorum.

Deloitte Türkiye ne iş yapar?

Deloitte, denetim, danışmanlık, finansal danışmanlık, risk danışmanlığı, vergi ve ilgili alanlarda hizmet sunan dünyanın önde gelen profesyonel danışmanlık şirketlerinden birisidir. Deloitte her beş Fortune Global 500® şirketinden dördüne hizmet vermektedir.

Bağımsız denetim şirketleri ne iş yapar?

Bağımsız denetim, denetlenen firma, kamu ve devlete avantaj sağlar. ... Finansal tabloların gerçeği yansıtıp yansıtmadığını gösteren bağımsız denetim, işletme yönetimi ve çalışanların yanlış bilgiler sunmasının önüne geçmesini sağlar.

Danışman maaşları ne kadar?

Kariyerinde Maaşlar
EN DÜŞÜKORTALAMA
Kıdemli Danışman4.75010.380
Danışman2.8204.790
Validasyon Uzman Yardımcısı3.8104.560

Danışmanlık hizmetleri nelerdir?

KOBİ'ler başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluş uluslararası kabul gelmiş aşağıdaki başlıklarda danışmanlık hizmetlerine ihtiyaç duymaktadır.
  • Yönetim Danışmanlığı
  • Üretim Danışmanlığı
  • İnsan Kaynakları Danışmanlığı
  • Pazarlama Danışmanlığı
  • Finans ve Muhasebe Danışmanlığı
  • Satın Alma Danışmanlığı
  • Ar-Ge Danışmanlığı
Daha fazla öğe...

KPMG anlami nedir?

KPMG, merkezi Amstelveen, Hollanda'da bulunan ve çok uluslu bir profesyonel hizmetler ağıdır. ... Vergi ve danışmanlık hizmetleri ayrıca çeşitli hizmet gruplarına ayrılmıştır. "KPMG" adı "Klynveld Peat Marwick Goerdeler" anlamına gelir. İsim KMG'nin (Klynveld Main Goerdeler) 1987'de Peat Marwick ile birleşmesiyle seçildi.

Deloitte Türkiye nedir?

Deloitte, denetim, danışmanlık, finansal danışmanlık, risk danışmanlığı, vergi ve ilgili alanlarda hizmet sunan dünyanın önde gelen profesyonel danışmanlık şirketlerinden birisidir.

Big Four ne iş yapar?

Dört Büyük'ün her biri müşterilerine denetim, güvence, vergilendirme, yönetim danışmanlığı, aktüerya, kurumsal finansman ve hukuk hizmetleri sunmaktadır.

Hüsnü Dinçsoy kimdir?

Ü. İ. F) işletme eğitimi almış, 1988 yılında PwC İstanbul Ofisi denetim bölümüne katılmıştır. 1990 yılında PwC Frankfurt Ofisine transfer olan Dinçsoy, burada denetim, şirket birleşmeleri ve Şirket değerlemeleri konularında 4 yıl boyunca Alman müşterilerine hizmet vermiş ve bu konularda uzmanlaşmıştır.

Deloitte audit nedir?

Deloitte Audit olarak bilinen yaklaşımımız, müşterilerimizin faaliyetlerini kapsamlı bir şekilde anlamamızı gerektiren yenilikçi, teknolojik, faaliyet odaklı ve tüm yılı kapsayan bir denetim yaklaşımıdır.