Hastane randevusu almak için kaçı aramamız lazım?

İçindekiler:

  1. Hastane randevusu almak için kaçı aramamız lazım?
  2. Internet üzerinden randevu nasıl alınıyor?
  3. 182 hangi saatlerde açık?
  4. Hastane randevu nasıl öğrenebilirim?
  5. 182 hangi saatler arasında hizmet veriyor?
  6. 182 saat kaç arası?
  7. MHRS şifremi unuttum nasıl Yenileyebilirim?
  8. Randevumu unuttum nasıl öğrenebilirim?

Hastane randevusu almak için kaçı aramamız lazım?

Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından 182 numaralı Sağlık Bakanlığı Merkezi Hekim Randevu Sistemi aranır. Bu arama randevu zamanından en az 80 dakika önce yapılmalıdır. 182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C. kimlik numarası verilir.

Internet üzerinden randevu nasıl alınıyor?

İnternet ortamında randevu alabilmek için Merkezi Hekim Randevu Sistemi'ni (https://www.mhrs.gov.tr/Vatandas/) kullanabilirsiniz. Gitmek istediğiniz hastanenin il- ilçe ve ismini seçtikten sonra 'Randevu al' butonuna tıklayın.

182 hangi saatlerde açık?

182 ÇALIŞMA SAATLERİ! 182 Merkezi hekim randevu sistemi hattına 7/24 ulaşım sağlanabiliyor. MHRS''nin temel hedefi hastanelerde muayene öncesi bekleme süresini ortadan kaldırıp, hastane ve poliklinik önlerindeki kalabalıkları azaltarak herkes için daha sakin ve huzurlu bir ortam sağlanmasıdır.

Hastane randevu nasıl öğrenebilirim?

ALO 182 çağrı merkezimizi arayarak da bilgi güvenliği kapsamında sorulan sorulara doğru cevap vermeniz halinde ileriye dönük randevularınız hakkında bilgi alabilirsiniz.

182 hangi saatler arasında hizmet veriyor?

Hafta Sonu Ve Resmi Tatillerde Çalışma Saatleri: 24 Saat ''Nöbet Hizmetleri'' verilmektedir. Mesai Dışı Poliklinik: Pazartesi Ve Perşembe Günleri Saat 17:00-17:30 arası ( Randevular Alo 182 MHRS Hattı Veya MHRS Randevu üzerinden alınmaktadır.)

182 saat kaç arası?

182 Merkezi hekim randevu sistemi hattına 7/24 ulaşım sağlanabiliyor. MHRS''nin temel hedefi hastanelerde muayene öncesi bekleme süresini ortadan kaldırıp, hastane ve poliklinik önlerindeki kalabalıkları azaltarak herkes için daha sakin ve huzurlu bir ortam sağlanmasıdır.

MHRS şifremi unuttum nasıl Yenileyebilirim?

Burada iki yol ile parolanızı yenileyebilir ya da geçici bir parola oluşturabilirsiniz; E-posta bölümünde T.C. kimlik numaranızı ve sistemde kayıtlı e-postanızı yazınız; mail adresinize gelen parola yenileme linkini kullanarak yeni parolanızı belirleyebilirsiniz.

Randevumu unuttum nasıl öğrenebilirim?

ALO 182 çağrı merkezimizi arayarak da bilgi güvenliği kapsamında sorulan sorulara doğru cevap vermeniz halinde ileriye dönük randevularınız hakkında bilgi alabilirsiniz.