Lagaan filmi ne anlatıyor?

İçindekiler:

  1. Lagaan filmi ne anlatıyor?
  2. Dhoom konusu ne?
  3. Lagaan filmi kaç dakika?
  4. Dhoom filmi ne anlatıyor?
  5. Aamir Khan hangi dine mensup?
  6. Fana neyi anlatıyor?
  7. Ghajini filmi konusu nedir?
  8. Fana filmi kaç saat?
  9. 3 Aptal filmi kaç saat?
  10. Doom 3 filmi çıkacak mı?
  11. Mumbai Günlükleri ne anlatmak istiyor?
  12. Ghajini ne kadar izlendi?
  13. Ghajini nasıl bir film?
  14. Ghajini filmi kaç saat?

Lagaan filmi ne anlatıyor?

Lagaan (2001) İngiliz sömürgesi altında yaşamak zorunda kalan insanların mücadelesini anlatan filmin başrolünde Aamir Khan bulunuyor. Dram, müzik ve romantik türdeki filmde Hindistan'ın güçlü bağımsızlık mücadelesine şaşkınlıkla ve hüzünle şahit olacaksınız.

Dhoom konusu ne?

Jai Dixit (Abhishek Bachchan) bir polis ve Sweety (Rimi Sen) ile evli. Jai, Ali (Uday Chopra) adlı hırsızdan yardım ister çeteye tuzak kururlar fakat başarısız olurlar. Kabir (John Abraham), çetenin başı ve kendisi hiç bir zaman yakalanmayacağını iddia eder.

Lagaan filmi kaç dakika?

3 saat 44 dakika Lagaan/Süre

Dhoom filmi ne anlatıyor?

Çocukluğundan bu yana babasıyla birlikte bir sirkte gösteriler yapan Sahir, sihirbaz ve illüzyonistlik alanında üstün bir tecrübe ve yeteneğe sahip bir gençtir. ... Sahir'in artık hayatta tek bir amacı vardır: Babasının intikamını almak! Bunun için de sıradışı yöntemlerle kotaracağı ilginç bir soygun planı kurar.

Aamir Khan hangi dine mensup?

Aamir Kahan ya da tam ismi ile Mohammed Aamir Hussain Khan Hindistan'da Müslüman bir ailenin çocuğu olarak günü Hindistan Mumbai'de dünyaya geldi. Aamir Khan başarılı kariyeri boyunca, Hint sinema tarihinin en etkileyici ve popüler aktörü olmuş ve dört Ulusal Film Ödülü ile yedi Filmfare Ödülü kazanmıştır.

Fana neyi anlatıyor?

Güzel bir kız olan Zooni görme engellidir. Zooni, Delhi tur rehberi Rehan'a aşık olur. Arkadaşları Rehan hakkından Zooni'yi uyarsa da o kimseyi dinlememeye karar verir. İkisi arasındaki etkileşim birbirlerini tanıdıkça büyük bir aşka dönüşür.

Ghajini filmi konusu nedir?

Ghajini, bir drama ve aksiyon filmidir. Nişanlısı öldürülen ve hafıza kaybına uğrayan bir adamın, intikamı üzerine kurgulanmıştır. Kahramanın her 15 dakikada bir hafızası silindiğinden, 15 dakika içinde intikamını alması gerekiyor.

Fana filmi kaç saat?

2 saat 48 dakika Fanaa/Süre

3 Aptal filmi kaç saat?

2 saat 51 dakika 3 Aptal/Süre

Doom 3 filmi çıkacak mı?

20 Aralık 2013 (ABD) Dhoom 3/Gösterime giriş tarihi

Mumbai Günlükleri ne anlatmak istiyor?

Mumbai'de farklı yaşam biçimlerine ve geçmişlere sahip olan,şans eseri hayatları kesişen 4 kişinin hikayesinin anlatıldığı filmde; Arun yalnız bir ressam, Shai bankacı ve tutkulu bir fotoğrafçı, Munna aktör olmak isteyen bir çamaşırcı,Yasmin ise yeni evli kardeşi için video çeken bir kadındır.

Ghajini ne kadar izlendi?

Ghajini
Film posteri
YönetmenA. R. Murugadoss
DilHintçe
Bütçe650 milyon (11 milyon $)
Hasılat1,9 milyar (32 milyon $)
13 satır daha

Ghajini nasıl bir film?

2008 yılı mahsulü a.r. murugadoss tarafından yönetilmiş olan hindistan yapımı bir film. dövüş sahnelerinde dayak yiyen adamların bariz olarak kendini yere atmasına *, bir de filmle mevzuyla alakasız klip tadında şarkı ve danslara * rağmen güzel denilecek bir film. ...

Ghajini filmi kaç saat?

3 saat 3 dakika Ghajini/Süre