KYK için neresi aranır?

İçindekiler:

  1. KYK için neresi aranır?
  2. KYK Ankara il müdürü kim?
  3. Kredi Yurtlar Kurumu hangi bakanlığa bağlıdır?
  4. KYK numarası nedir?
  5. Devlet yurtları nereye bağlı?
  6. KYK Yurt odaları kaç kişilik?
  7. Öğrenci yurtları kime bağlı?
  8. Türkiyede kaç tane devlet yurdu var?

KYK için neresi aranır?

Adres: Söğütözü Mah. 2176 Sokak No:25 Çankaya / Ankara
Telefon: 4
Belgegeçer: + 65 73

KYK Ankara il müdürü kim?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Ankara İl Müdürümüz Sayın Ferhat Türkoğlu'nu Belediye Başkanımız Sayın Süleyman ACAR, Rugby Federasyonu Başkanı Sayın Murat PAZAN ve İlçe Müdürümüz Sayın Nahit ŞAHİN ile birlikte ziyaret ederek İlçemiz sportif yatırımları ve tesisleşme konuları hakkında ...

Kredi Yurtlar Kurumu hangi bakanlığa bağlıdır?

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü, Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı, 22 Ağustos 1961 tarihinde kurulan ve yüksek öğrenim gören ve maddi olanaklardan yoksun öğrencilerin maddi yönden desteklenmesi amaçlayan tüzel kişiliğe sahip, özel hukuk hükümlerine tâbi özel bütçeli ve sosyal amaçlı hizmet veren ...

KYK numarası nedir?

Kredi Dairesi Başkanlığı İletişim Numarası: 4. Eğitim Dairesi Başkanlığı İletişim Numarası: 03. Yurt İdare İşletme Dairesi Başkanlığı İletişim Numarası: 03 - 6210.

Devlet yurtları nereye bağlı?

Şun İtibariyle KYK (Kredi ve Yurtlar Kurumu) GENÇLK VE SPOR BAKANLIĞINA Bağlıdır.

KYK Yurt odaları kaç kişilik?

KYK YURTLARI KAÇ KİŞİLİK? Yurdun büyüklüğüne bağlı olmakla birlikte, KYK yurt odaları 2, 3, 4, 5, 6, 8, 12 kişiliktir. Yurt başvurusu yapılırken kaç kişilik odalarda kalacağınızla ilgili bir tercih yapılamıyor. KYK YURTLARINDA İNTERNET, TELEVİZYON VAR MI?

Öğrenci yurtları kime bağlı?

Bu kurumların tamamı Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlıydı. Ancak yükseköğretim öğrencilerine hizmet veren özel yurtların KYK'ya devredilmesine karar verildi.

Türkiyede kaç tane devlet yurdu var?

KYK'nın 81 ilde,162 ilçede ve 2 de KKTC'de olmak üzere toplam 552 yurdu bulunuyor. Bu yurtlardan 277'i kız, 175'i erkek, 100'ü de karma öğrenci yurdu. Toplam kapasitesi 3 olan yurtlarda,2 kız 1 erkek öğrenci barınıyor.