Hangi illerde toki satışı var?

İçindekiler:

  1. Hangi illerde toki satışı var?
  2. Toki 2021 başvuru ne zaman Şanlıurfa?
  3. K Maraş Toki Evleri 2021 Nereye Yapılacak?
  4. 35 ilde TOKİ evleri hangi illerde?
  5. Diyarbakır'da Toki başvuruları ne zaman yapılacak?
  6. K Maraş yeni yapılacak toki nereye yapılacak?
  7. Dulkadiroglu Toki hangi mahallede?
  8. Arnavutköy 3750 Konut Projesi nerede?

Hangi illerde toki satışı var?

21 ilde 111 iş yeri Ayrıca, Adana, Ankara, Amasya, Bilecik, Diyarbakır, Erzincan, Gaziantep, İstanbul, Kırşehir, Konya, Malatya, Manisa, Niğde, Osmaniye, Rize, Samsun, Siirt, Uşak, Trabzon, Yozgat ve Zonguldak illerinde satışa sunulan iş yerleri ise yüzde 10 veya 25 peşinat ile 1 ay vadeyle alınabilecek.

Toki 2021 başvuru ne zaman Şanlıurfa?

Başvurular 28 Temmuzda başlayacak Ayrıca 12 Ağustos 2021 tarihinde de (açık artırma gününde) Türkiye Halk Bankası tüm şubelerine başvuru yapılabilecek. Satışa ilişkin detaylı bilgilere www.toki.gov.tr ve www.emlakyonetim.com.tr internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

K Maraş Toki Evleri 2021 Nereye Yapılacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Fatih Mahallesi 697 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

35 ilde TOKİ evleri hangi illerde?

Alıcılar, Aksaray, Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Batman, Bilecik, Burdur, Bursa, Çorum, Denizli, Edirne, Erzincan, Eskişehir, Giresun, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Niğde, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tokat ve Uşak'ta satışa ...

Diyarbakır'da Toki başvuruları ne zaman yapılacak?

'Diyarbakır TOKİ başvuruları nasıl yapılır?' sorusu Diyarbakır'da yaşayan vatandaşlar tarafından arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. TOKİ 100 bin sosyal konut projesi için başvurular 'ye kadar devam edecek.

K Maraş yeni yapılacak toki nereye yapılacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat Fatih Mahallesi'nde hayata geçireceği 697 konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Dulkadiroglu Toki hangi mahallede?

Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş ili, Dulkadiroğlu ilçesi, Yenişehir Mahallesi'nde yer alan 13 arsayı 8 milyon 619 bin 14 TL'ye satıyor...

Arnavutköy 3750 Konut Projesi nerede?

Toki tarafından İstanbul'un Arnavutköy ilçesi Hadımköy mahallesinde satışa çıkarılan 3750 konut için başvurular 16 Aralık 2019- tarihleri arasında yapılacak. İstanbul Arnavutköy Hadımköy Toki Konutları'nda yer alan daireler için başvuru sahibinde aranan şartlar şöyle; 25 yaşını doldurmuş olması