Gelir Uzmanlığı ne kadar alıyor?

İçindekiler:

  1. Gelir Uzmanlığı ne kadar alıyor?
  2. Gelir Uzman Yardımcılığı nerede çalışır?
  3. Gelir Uzman Yardımcılığı hangi puan türü ile alıyor?
  4. Devlet Gelir Uzman Yardımcısı Nasıl Olunur?
  5. Gelir Uzman Yardımcılığı sınavına kimler başvurabilir?
  6. Gelir Uzman Yardımcılığı sınavına kimler girebilir?
  7. Gelir Uzman Yardimciliği sınavı ne zaman 2021?
  8. Gelir Uzman Yardımcılığı hangi puan türü 2020?
  9. Il göç hangi puan türü ile alıyor?
  10. Gelir Uzman Yardımcısı Nasıl Olunur?
  11. Vergi uzmanı Hangi bölüm?
  12. Gelir uzmanı hangi bolumden alır?
  13. Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı ne zaman 2021?
  14. Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı ne zaman?
  15. Gelir Uzman Yardımcılığı Yabancı Dil istiyor mu?
  16. Guy sınavı ne zaman 2021?
  17. 2021 Guy mülakat sonuçları ne zaman açıklanır?
  18. Gelir Uzman Yardımcılığı için hangi puan türü?
  19. Il göç idaresi kaç puanla memur alıyor?

Gelir Uzmanlığı ne kadar alıyor?

Kariyerinde Maaşlar
EN DÜŞÜKORTALAMA
Gelir Uzmanı4.4905.910

Gelir Uzman Yardımcılığı nerede çalışır?

Gelir uzmanı, Türkiye, Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığına bağlı vergi daireleri başkanlıklarında çalışan A kadro kariyer meslek uzmanıdır. Asli görev yerleri vergi daireleri olmakla birlikte, vergi dairesi başkanlıklarının diğer tüm birimlerinde de çalışırlar.

Gelir Uzman Yardımcılığı hangi puan türü ile alıyor?

Gelir Uzman Yardımcılığı için Başkanlık KPSS A Grubu puan türlerinden olan ve puan türleri içerisinde hemen hemen en dengeli dağılıma sahip puanlardan olan KPSS P48 puan türüne adayların sahip olmasını istemektedir.

Devlet Gelir Uzman Yardımcısı Nasıl Olunur?

Devlet gelir uzmanı olabilmenin ilk şartı 4 yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, ,iktisat, işletme, iktisadi idari bilimler fakülteleri, dört yıllık mühendislik fakülteleri, matematik ve istatistik ile bunlara denkliği YÖK tarafından onanmış fakültelerden mezun olmak.

Gelir Uzman Yardımcılığı sınavına kimler başvurabilir?

Söz konusu yönetmelikte yer alan şartlar ise şunlardır;
  • Üniversitelerin dört yıllık eğitim veren, İktisat, İşletme, Siyasal Bilimler veya Hukuk bölümlerinden lisans derecesi ile mezun olmak,
  • Uzman yardımcılığına giriş sınav tarihinde 35 yaşını doldurmamış olmak,
Daha fazla öğe...

Gelir Uzman Yardımcılığı sınavına kimler girebilir?

Gelir Uzman Yardımcısında Olması Gereken Özellikler Yoğun stres altında çalışabilmek, Ekip çalışmasına yatkınlık göstermek, Erkek adaylar için askerlik yükümlülüğü bulunmamak; görevini yerine getirmiş olmak, tecil ettirmek ya da muaf olmak.

Gelir Uzman Yardimciliği sınavı ne zaman 2021?

13 Mart 2021 tarihinde yazılı bölümü, 7-18 Haziran 2021 tarihleri arasında sözlü bölümü yapılan Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavında başarılı olan ve Defterdarlığımız emrinde görev yapması uygun görülen adaylardan istenecek belgeler.

Gelir Uzman Yardımcılığı hangi puan türü 2020?

Adaylar Gelir Uzman Yardımcılığı GUY 2020 Alımına başvuru yaparlarken 2020 yılında veya 2019 yılında gerçekleştirilmiş olan KPSS A Grubu oturumlarından almış oldukları KPSS P48 puan türünü kullandılar. Adayların alıma başvuru haklarının doğması için bu puan türlerinin olması gereken en düşük seviye ise 70 idi.

Il göç hangi puan türü ile alıyor?

KPSS-Lisans A P-14 İktisat Puan Türü, Türkiye 345.

Gelir Uzman Yardımcısı Nasıl Olunur?

Uzman yardımcılığına giriş sınav tarihinde 35 yaşını doldurmamış olmak, Kamu Personel Seçme Sınavında başarılı olarak başvuru için belirtilen notu almak, Gelir Uzman Yardımcısı sınavından 100 üzerinden 70 puan almak, Yazılı sınavda başarılı olmanın ardından mülakata çağrılmak.

Vergi uzmanı Hangi bölüm?

Vergi Müfettişi olabilmek için bazı şartların yerine getirilmesi gerekmektedir. İlk olarak kişilerin 4 yıllık Hukuk, İşletme, Siyasal Bilgiler, İktisat, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden veya Endüstri Mühendisliği ile İşletme Mühendisliği bölümlerinden lisans derecesi ile mezun olmaktır.

Gelir uzmanı hangi bolumden alır?

Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi ve Hukuk Fakültesinin ilgili bölümlerinden mezun olma şartı aranır. Girilecek sınav ÖSYM tarafından yapılan KPSS'dir. Özel koşullar ve puan türüne uygun seçimler yapılır. İlk önce gelir uzman yardımcısı olarak mesleğe adım atılır.

Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı ne zaman 2021?

13 Mart 2021 tarihinde yazılı bölümü, 7-18 Haziran 2021 tarihleri arasında sözlü bölümü yapılan Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavında başarılı olan ve Defterdarlığımız emrinde görev yapması uygun görülen adaylardan istenecek belgeler.

Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı ne zaman?

Gelir Uzmanlığı sınav giriş yerleri açıklandı. "Başkanlığımızca 1500 (bin beş yüz) Gelir Uzmanı kadrosu için 21 tarihinde yapılacağı ilan edilen ancak Covid-19 tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelenmiş olan Gelir Uzmanlığı Özel Sınavının yazılı bölümü 21 tarihinde Ankara'da yapılacaktır.

Gelir Uzman Yardımcılığı Yabancı Dil istiyor mu?

1) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi; 2) Genel yetenek ve genel kültür; 3) Fakültelerin ilgili bölümleri müfredatı dikkate alınarak belirlenen alan bilgisi; 4) Yabancı Dil; İngilizce, Fransızca veya Almanca dillerinden birisi.

Guy sınavı ne zaman 2021?

13 Mart 2021 tarihinde yapılan Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı yazılı bölümü sonucu açıklandı.

2021 Guy mülakat sonuçları ne zaman açıklanır?

Gemlir idaresi başkanlığından yapıla açıklam şu şekilde. 13 Mart 2021 tarihinde yazılı, 7 – 18 Haziran tarihleri arasında sözlü bölümü yapılan Gelir Uzman Yardımcılığı sınav sonucu açıklandı.

Gelir Uzman Yardımcılığı için hangi puan türü?

Burada anlaşılacağı üzere gelir uzmanı olacak kişinin vergi, maliye, iktisat, muhasebe ve kısmen hukuk üzerine eğitim alması istenmektedir. İkinci aşama KPSS(Kamu Personel Seçme Sınavı)'de puan 49 türünden en az 70 almak gerekmektedir.

Il göç idaresi kaç puanla memur alıyor?

Giriş (Sözlü) Sınavında 100 tam puan üzerinden en az 70 puan almak gerekir. Sözlü sınava katılmaya hak kazandığı halde ilan edilen sınav tarihinde sınava katılmayan adaylar, sınava katılma hakkını kaybetmiş sayılacaktır. Sözlü sınavda başarılı sayılabilmek için en az 70 puan almak gerekir.