Tonguç Akademi kaç yılında kuruldu?

İçindekiler:

  1. Tonguç Akademi kaç yılında kuruldu?
  2. Tonguç aslında kimdir?
  3. Tonguc Akademi nedir?
  4. Tonguç Akademi de Tonguç kim?
  5. Tongüç kim?
  6. Tonguç akademiye üye olmak ücretli mi?
  7. Tonguç Akademi kaç yıldır var?
  8. Ismail Hakkı Tonguç aslen nerelidir?
  9. TATS üyeliği ücretli mi?
  10. Tonguç kitap nasıl aktive edilir?
  11. Tonguç Akademi canlı yayın ne zaman?
  12. Tonguç canlı yayın ne zaman?

Tonguç Akademi kaç yılında kuruldu?

Tonguç Akademi
Ticari UnvanıTonguç Akademi Eğitim ve Teknoloji Hiz. Tic. Ltd. Şti.
Kuruluş Tarihi2015
TemsilciTalha Bahattin Doğan
İletişimAdres: Yeşilce Mah. Emirşah Sok. No:11 Kağıthane-İstanbul Tel: 0212 324 90 62 E-mail: [email protected] Web: www.tongucakademi.com

Tonguç aslında kimdir?

Platformun yaratıcıları, aynı zamanda Tonguç'la öğretmenlerine ses veren Talha Doğan ile Mehmet Tuğutlu ve platformun proje koordinatörü Emre Öztemir, Tonguç Akademi'yi anlattı. Tonguç kim? Talha Doğan: Tonguç çocukların kafalarında hayal ettikleri saf ama zeki, yaramaz ama terbiyeli, karikatürize bir tip.

Tonguc Akademi nedir?

öğrencilere yönelik faydalı bilgileri hızlı ve pratik bir şekilde anlatan youtube kanalı. daha çok lise öğrencilerine yönelik ders anlatımları bulunan youtube kanalı. ...

Tonguç Akademi de Tonguç kim?

Tonguç kim? Talha Doğan: Tonguç çocukların kafalarında hayal ettikleri saf ama zeki, yaramaz ama terbiyeli, karikatürize bir tip.

Tongüç kim?

ERKEN YAŞAMI VE EĞİTİMİ İsmail Hakkı Tonguç, bugünkü Bulgaristan'ın Silistre iline bağlı Totrakan ilçesinin bugünkü adı Sokol olan Tatar Atmaca köyünde 1893 yılında dünyaya geldi. Babası Kırım göçmenlerinden Hacı Velioğlu İdris, annesi ise Dobrucalı bir Türk olan Vesile Hanım'dır.

Tonguç akademiye üye olmak ücretli mi?

Tonguç Akademi'ye üye olmak ücretli mi? Tonguç Akademi'nin web sitesine üye olmak hem çok kolay hem de tamamen ücretsizdir.

Tonguç Akademi kaç yıldır var?

2004 yılında ilk tohumları atılan Tonguç Akademi, 2014'te sosyal medya üzerinden online eğitim içerikleriyle yüz binlerce kişiye ulaşmayı başardı. Ardından 2015 yılı itibariyle kurumsallaşarak sistematik bir şekilde öğrencilerin eğitimine yön vermeye başladı.

Ismail Hakkı Tonguç aslen nerelidir?

Erken yaşamı ve eğitimi. İsmail Hakkı Tonguç, bugünkü Bulgaristan'ın Silistre iline bağlı Totrakan ilçesinin bugünkü adı Sokol olan Tatar Atmaca köyünde 1893 yılında dünyaya geldi. Babası Kırım göçmenlerinden Hacı Velioğlu İdris, annesi ise Dobrucalı bir Türk olan Vesile Hanım'dır.

TATS üyeliği ücretli mi?

Öncelikle, cep telefonuna veya tabletine TATS uygulamasını indirmelisin. İlk kez uygulamayı kullanacaksan, ücretsiz olarak üyelik oluşturman gerekiyor. TATS'taki alt menü çubuğundaki Karekod sembolüne tıkla. Ardından Kitap aktivasyonu seçeneğini tıkla.

Tonguç kitap nasıl aktive edilir?

TATS'taki alt menü çubuğundaki Karekod sembolüne tıkla. Ardından Kitap aktivasyonu seçeneğini tıkla. Daha sonra, kitabının arka kapağında bulunan etiketi hafifçe kazı ve aktivasyon kodunu TATS uygulamasındaki ekrana yaz ve "Aktif et" butonuna tıkla. Böylece kitabın Kitaplık kısmında aktif edilmiş olacak.

Tonguç Akademi canlı yayın ne zaman?

Canlı yayınımız saat 20.00'dadır.

Tonguç canlı yayın ne zaman?

Canlı yayınımız saat 20.00'dadır.