Ayran mı faydalı yoğurt mu?

İçindekiler:

  1. Ayran mı faydalı yoğurt mu?
  2. Çok ayran içince ne olur?
  3. Ayran detoksu ile kaç kilo verilir?
  4. Detoks ile kaç kilo verilir?
  5. Detoks ne kadar kilo verdirir?

Ayran mı faydalı yoğurt mu?

İçeriğinde canlı laktik asit bakterileri sayesinde fermente yapıya sahip olan yoğurt insan sağlığına birçok fayda sağlıyor. 6000 yıldır üretilen yoğurttan elde edilen ayran ise yoğurdun sağladığı faydaların aynısını sağlar. Artı bir yönü ise vücudun sıvı oranını yükseltir.

Çok ayran içince ne olur?

Vücut sağlığına olumlu etkileri bulunmasına rağmen fazla tüketimi tansiyonun yükselmesine neden olur. Ayran, midedeki asit seviyesini düzenler. Kolesterol ve tansiyon dengesini ayarladığı için bu hastalıklara yakalanmayı engeller.

Ayran detoksu ile kaç kilo verilir?

Ayran detoksu ya da ayran aşı diyeti, 2 gün boyunca bu çorbanın tüketilmesi şeklinde yapılıyor. Bu diyetin, 2 günde en az 2-3 kilo verdirdiği söyleniyor.

Detoks ile kaç kilo verilir?

Yeşil detoks sayesinde, bir haftada yaklaşık 4 ila 8 kilo vermeniz mümkün. Şimdi hem toksinlerden, hem de kilolardan arınıp kuş gibi hafiflemenin vakti... Bunun için Detoks Uzmanı Gül Kaynak'ın önerilerine kulak verebilir ve Yeşil detoks ile bir haftada yaklaşık 4 ya da 8 kilo verebilirsiniz.

Detoks ne kadar kilo verdirir?

Örneğin 21 günlük detoks diyetini sabırla uyguladığınızda 3 haftada yaklaşık 7-10 kilo arası kilo verebilirsiniz. 2, 3 ve 7 günlük diyetlerle de hızlı bir şekilde kilo vermeniz mümkün.