En iyi afrodizyak parfümü hangisi?

İçindekiler:

  1. En iyi afrodizyak parfümü hangisi?
  2. Afrodizyak Kokular hangisi?
  3. SOEL parfüm nedir?
  4. Chloe nasıl bir koku?
  5. Versace vanitas nasıl bir koku?
  6. Doğal kokular nelerdir?

En iyi afrodizyak parfümü hangisi?

1. Chanel- No 5. İçinde Aldehit, yasemin, iris, misk, neroli, kehribar, sandal ağacı, vanilya, paçuli, vetiver gibi notaların bulunduğu parfüm, afrodizyak etkisinin yanında Marilyn Monroe ile olan anısıyla ünleniyor.

Afrodizyak Kokular hangisi?

Afrodizyak etkiye sahip kokulardan bazıları; yasemin, gül, vanilya, zencefil, amber, ginseng, safran, paçuli, sandal ağacı, meşe yosunu, şakayık, lavanta, inciçiçeği, tarçın, ylang ylang, labdanum, champaca ve nanedir.

SOEL parfüm nedir?

bu aralar instagram'da bol bol reklamı çıkan, "afrodizyak etkili" diye bir sloganı olan parfümdür. axeın yıllarca dünya çapında kullandığı yöntemi düşük bütçeli reklamlarda kullanan yerli ve milli parfüm markası... ...

Chloe nasıl bir koku?

Özgür bir ruh ve zahmetsiz şıklık, taze ve kadınsı bir koku için bir araya geldi. Chloé Eau de Parfum pudramsı çiçeksi notalardan oluşuyor, içerisinde şakayık, liçi meyvesi ve bahar frezyalarını barındırıyor. Flört eden havalı tepe noktalarında ise gül kokusunun şehvetini daha fazla hissettiriyor.

Versace vanitas nasıl bir koku?

1. misket limonu, frezya, tiare çiçeği, sedir, tonka fasulyesi notalarından oluşmuş versace parfümü. ... parfüm öznel olsundur hep. vanitas, adıyla belirttiği "kibir, boş gurur" duygusunu taşımıyor nazarımda. temiz, güzel, ferah, hoş bir beyaz çiçekler kokusu.

Doğal kokular nelerdir?

Her Şey Geçer Koku Kalır! Cinsel Yaşamınızı Renklendirecek Afrodizyak Etkisi Yaratan 15 Doğal Koku
  1. Vanilya. Vanilyanın doğal bir afrodizyak olduğu çok eskiden beri bilinmektedir. ...
  2. Lavanta. ...
  3. 3. Tarçın. ...
  4. Yasemin. ...
  5. 5. Paçuli. ...
  6. Karabiber. ...
  7. 7. Yılang Yılang. ...
  8. 8. Elma.
Daha fazla öğe...