11855 servisi nedir?

İçindekiler:

  1. 11855 servisi nedir?
  2. Kim yaz 2222 ye gönder?
  3. Bir kişinin numarasını nasıl bulabilirim ücretsiz?
  4. 118 de neler sorulur?
  5. Hat bilgilerimi nasıl gizlerim Turkcell?
  6. Tanımadığım numaranın kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?
  7. Telefon hattımın kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?

11855 servisi nedir?

11855 Bilinmeyen Numaralar servisi ile sizi arayan TT Mobil numaralarının kime ait olduğunu öğrenebilir, numarasını öğrenmek istediğiniz kişilere ulaşabilirsiniz. ... Aradığınız isim/soyad veya TT Mobil numara bilgisinin size ulaşması için ilgili abonenin “Bilinmeyen Numaralar Rehberi“ne kayıt yaptırmış olması gereklidir.

Kim yaz 2222 ye gönder?

Bilinmeyen Numaralar Servisi ile yalnızca Turkcell Rehber'de kayıtlı kişileri ve numaralarını sorgulayabilirsiniz. Numaranızı, Turkcell Rehber'e dahil etmek için REHBER AKTIF yazıp 2222'ye gönderebilirsiniz.

Bir kişinin numarasını nasıl bulabilirim ücretsiz?

Bilinmeyen Numaralar Servisi ile İsimden Numara Bulma İsimden numara bulmak için Turkcell 11832, Vodafone 11842 ve Türk Telekom 11811 numaralarını arayarak numarasını öğrenmek istediğiniz kişinin ismini vererek numarasını öğrenebilirsiniz.

118 de neler sorulur?

Türk Telekom Bilinmeyen Numaralar Servisi 118'in yeni numarası: 11811. 11811; bilinmeyen sabit telefon numaraları için 7 gün 24 saat boyunca sorgulama yapma imkanı sunar. 11811'e tüm sabit telefon ve GSM operatörlerinden ulaşılabilir. 11811 Türk Telekom Bilinmeyen Numaralar servis numarasıdır.

Hat bilgilerimi nasıl gizlerim Turkcell?

Açılan ekranda "Ayarlarım" altında yer alan "Hat Ayarlarım" seçeneğine tıklayın. Önünüze gelen sayfada "Numaramı Gizle" seçeneğinin yanında bulunan butonu açık konuma getirerek sayfanın sonunda bulunan "Kaydet" butonuna tıkladığınızda, aradığınız kişilerin numaranızı görmesini engelleyebilirsiniz.

Tanımadığım numaranın kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Telefonunuzun arama ekranını açın. *100# numaralarını tuşlayın ve arama yapın. İşlemler menüsü açılacak. Menüden Bilinmeyen Numaralar Servisi'ni açın.

Telefon hattımın kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Telefon numarası kime ait öğrenmek için şu adımları izlemeniz yeterli olacaktır:
  1. Telefonunuzun arama ekranını açın.
  2. *100# numaralarını tuşlayın ve arama yapın.
  3. İşlemler menüsü açılacak.
  4. Menüden Bilinmeyen Numaralar Servisi'ni açın.
  5. Açılan ekranda numaradan sorgulama yapabilirsiniz.