Açık öğretime kayıt nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Açık öğretime kayıt nasıl yapılır?
  2. AÖF harç ödeme ne zaman 2020?
  3. Aof Yeni kayıt Nasıl Yapılır 2021?
  4. Sınavsız Açıköğretim Üniversite kayıtları nasıl yapılır?
  5. AÖF tek ders sınavı başvurusu nasıl yapılır?
  6. AÖF tek ders sınavı 2021 Kimler başvurabilir?
  7. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim harç ücretleri ne zaman yatırılacak?
  8. Aof Harç Ödemeleri Ne Zaman?

Açık öğretime kayıt nasıl yapılır?

Online başvurular http://aoskayit.anadolu.edu.tr adresinden yapılacak. Çevrimiçi kayıt başvurusu yapmayan adayın kaydı yapılamayacak. Çevrimiçi başvuru işlemlerini tamamlayıp öğretim giderini ödeyenlerin durumları kontrol edilerek kayıt işlemi onaylanacak.

AÖF harç ödeme ne zaman 2020?

Kayıt yenileme tarihinin son günü olan tarihinde İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 23:59'a kadar ödeme yapılabilecektir. Ancak, kayıt yenileme tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartıyla ödeme yapılamayacaktır.

Aof Yeni kayıt Nasıl Yapılır 2021?

AÖF kayıt yenileme işlemleri Anadolu Üniversitesi Açıköğretim - İktisat - İşletme Fakülteleri Otomasyonları üzerinden yapılacak. Öğrenciler sisteme öğrenci şifreleri ya da e-Devlet şifrelerini kullanarak girerek işlemlerini tamamlayabilecekler.

Sınavsız Açıköğretim Üniversite kayıtları nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesinin sınavsız ikinci üniversite programına kayıt yaptırmak isteyen adaylar, aof.anadolu.edu.tr adresinden 'Kayıt Otomasyonu' bağlantısı üzerinden “İkinci Üniversite” linkine tıklayarak internet başvurularını yapacaklar.

AÖF tek ders sınavı başvurusu nasıl yapılır?

Tek ders sınavına girmek için gerekli koşulları taşıyan öğrenci, akademik takvimde belirlenen tek ders sınav tarihinden 5 iş günü öncesine kadar öğrenim gördüğü fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokuluna dilekçe ile başvurmalıdır. Öğrenci daha önce almadığı veya devamsızlıktan kaldığı dersten tek ders sınavına giremez.

AÖF tek ders sınavı 2021 Kimler başvurabilir?

1) Örgün programlarda devam koşulunu yerine getirdiği tek dersten FF ya da YZ harf notu alan ya da mezun olabilmek için alması gereken tüm derslerini tamamladığı halde GNO'su 2.00'ın altında kalan ve gireceği tek bir dersin sınavıyla GNO'sunu 2.00 ve üstüne çıkarabileceği ilgili birim yönetim kurulu kararıyla tespit ...

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim harç ücretleri ne zaman yatırılacak?

Kayıt yenileme tarihinin son günü olan tarihinde Kredi Kartı, İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 22:30'a kadar ödeme yapılabilecektir.

Aof Harç Ödemeleri Ne Zaman?

Kayıt yenileme tarihinin son günü olan tarihinde İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 23:59'a kadar ödeme yapılabilecek.