Burç tarihleri değişti mi?

İçindekiler:

  1. Burç tarihleri değişti mi?
  2. Herkesin burcu değişti mi?
  3. NASA burçlar değişti mi?
  4. Yılan burcu çıktı mı?
  5. 2021 Öküz yılı nasıl geçecek?

Burç tarihleri değişti mi?

Astrologlara göre bu haber doğru değil. Kimsenin burcu değişmedi. Astrologlar kullandıkları zodyağın mevsimsel olduğunu, astrolojide her şeyin sabit ve değişmez olduğunu söylüyor. Gökyüzünde bir yıldızın varlığı ve yokluğu mevsimsel zodyağı ve tarihleri değiştirmiyor.

Herkesin burcu değişti mi?

Dün sosyal medyada yayılan ve birçok haber sitesinin haberleştirdiği 'burçlar değişti' iddiası, ne yazık ki doğru değil. NASA'nın yaptığı sabit yıldızlarda meydana gelen değişim, Klasik/Batı astrolojisinde “Tropikal Zodyak” yani Mevsimsel Zodyak olarak bilinen durumu etkilemiyor.

NASA burçlar değişti mi?

Gündemde uzun süredir konuşulan burçlar değişti iddiasını NASA doğruladı. Böylelikle burçların 12 değil, 13 oldu. ... NASA astrolojide tartışılan "burçlar değişti" iddiasını doğruladı. Böylelikle Koç, Boğa, Aslan, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcuna Yılan burcu da eklenmiş oldu.

Yılan burcu çıktı mı?

Yılan burcu, yay burcunu da içine alan bazı burçların tarihinin değişmesiyle birlikte ortaya çıkan burcu ifade etmektedir. Sosyal medyada, NASA'nın yaptığı iddia edilen açıklamalara göre yılan burcu, astronomi takvimine 13'üncü burç olarak eklenmiş ve 29 Kasım-17 Aralık tarihlerini içine almıştır.

2021 Öküz yılı nasıl geçecek?

Kariyer ve Servet Metal Ox yılı, tüm burçlar için kariyer gelişimi, iş dünyasında başarı, refah ve sağlık getirir. 2021 Öküz yılı, 2020 Sıçan Yılı gibi metal elementin etkisi altındadır. Bu yıl yeni kariyer fırsatlarını getiriyor, bu yüzden endişenin veya olumsuz düşüncenin sizi etkilemesine izin vermeyin.