Masomo Gaming kimin?

İçindekiler:

  1. Masomo Gaming kimin?
  2. Masomo nerede?
  3. Masomo kime satıldı?
  4. Masomo kaca satıldı?
  5. Masomo hangi ülkenin?
  6. Masomo Gaming Türk mü?
  7. Masomo Miniclip kaça satıldı?
  8. Masomo ne zaman kuruldu?
  9. Kafa topu hangi firmanın?
  10. Kafatopu kimin?
  11. Kafa topu hangi ülke yaptı?
  12. Miniclip kime ait?
  13. Kafa Topu 2 kim yaptı?
  14. Kafa topu nasıl para kazanıyor?
  15. Kafa topu ne zaman satıldı?

Masomo Gaming kimin?

Masomo Gaming Hangi Ülkenin Markası Masomo Gaming, 2015 yılında İbrahim Akman tarafından kurulan akıllı telefonlar ve tabletler için sosyal mobil oyunlar markasıdır.

Masomo nerede?

Masomo'nun yeni ofisi Mistral Plaza 42.katta, 800 m² lik bir alanda yer almaktadır. Ofis, kat planında ortada konumlandırılmış çekirdek sayesinde panoramik İzmir Körfezi manzarasına sahiptir.

Masomo kime satıldı?

60 milyon oyuncuya ulaşan Kafa Topu 2'nin yapımcısı Masomo, Miniclip tarafından satın alındı! Masomo da yabancı şirketler tarafından alınan firmalardan biri oldu. Geçtiğimiz aylarda Zynga, Peak Games'in bazı oyunlarını 100 milyon dolara satın almıştı. Ardından ise Gram Games 250 milyon dolara satın alınmıştı.

Masomo kaca satıldı?

Kafa Topu'nu geliştiren oyun stüdyosu Masomo'nun kurucusu İbrahim Akman, aynı zamanda İzmo Bilişim, Webtekno, Teknostore platformlarının da yaratıcısı. Masomo, Miniclip Oyun Şirketine 2019 yılında 100 milyon dolara satıldı.

Masomo hangi ülkenin?

Bu madde Ağustos 2020 tarihinden bu yana işaretli olarak durmaktadır. Masomo İzmir, Türkiye'de bulunan bir mobil oyun stüdyosudur. 2016'da İbrahim Akman tarafından kurulmuştur. Masomo, Head Ball ve Head Ball 2 gibi gerçek zamanlı ve çok oyunculu spor oyunları geliştirmektedir.

Masomo Gaming Türk mü?

Masomo Gaming, 2015 yılında İbrahim Akman tarafından kurulan akıllı telefonlar ve tabletler için sosyal mobil oyunlar markasıdır. Head Ball ve Head Ball 2 oyunlarını geliştirmektedir. 2019 yılında Çin merkezli Tencent'in sahibi olduğu Miniclip SA tarafından satın alındı.

Masomo Miniclip kaça satıldı?

Şirket, tarihinde 100 milyon dolara, İngiltere'nin önde gelen oyun firmalarından biri olan Miniclip firmasına satıldı.

Masomo ne zaman kuruldu?

2015 Masomo/Kuruluş

Kafa topu hangi firmanın?

Masomo, Kafa Topu 2'nin çıkışı ve milyonlarca oyuncuya ulaşmasıyla birlikte dünya devi Tencent'in sahibi olduğu Miniclip'e geçtiğimiz yılın başlarında satılmıştı.

Kafatopu kimin?

Son yıllarda en popüler oyunlardan olan ve yaklaşık 60 milyon kullanıcıya ulaşan Kafa Topu'nun da yapımcısı olan Masomo'nun, dev oyun şirketi Miniclip'e satış işlemlerinin tamamlandığı açıklandı. İZMO'da hayata geçirilen Kafa Topu macerası, aldığı yatırım ve ortaklıklarla Masomo ile global pazarda devam etmişti.

Kafa topu hangi ülke yaptı?

Masomo İzmir, Türkiye'de bulunan bir mobil oyun stüdyosudur. 2016'da İbrahim Akman tarafından kurulmuştur. Masomo, Head Ball ve Head Ball 2 gibi gerçek zamanlı ve çok oyunculu spor oyunları geliştirmektedir.

Miniclip kime ait?

Miniclip, İsviçre merkezli ücretsiz tarayıcı oyun web sitesidir. 2001'de piyasaya sürüldü, geniş ve çeşitli bir oyun koleksiyonuna sahiptir. Dünyanın en büyük özel sektöre ait çevrimiçi oyun sitesidir.

Kafa Topu 2 kim yaptı?

Masomo, Kafa Topu 2'nin çıkışı ve milyonlarca oyuncuya ulaşmasıyla birlikte dünya devi Tencent'in sahibi olduğu Miniclip'e geçtiğimiz yılın başlarında satılmıştı.

Kafa topu nasıl para kazanıyor?

Oyun aylık 1 milyon dolara yakın gelir elde ediyor Bu gelirin yüzde 60'ı oyun içi satın almalar, yüzde 40'ı ise reklam ağlarına dayanıyormuş.

Kafa topu ne zaman satıldı?

Şirket, tarihinde 100 milyon dolara, İngiltere'nin önde gelen oyun firmalarından biri olan Miniclip firmasına satıldı.