Hozan Beşir kaç doğumlu?

İçindekiler:

  1. Hozan Beşir kaç doğumlu?
  2. Hozan Beşir kaç yaşında?
  3. Hozan Dino kimdir vikipedi?
  4. Elfida yaşıyor mu?
  5. Elfida Gündüz kimdir?
  6. Elfida nın mezarı nerede?

Hozan Beşir kaç doğumlu?

21 Mart 1973 (48 yıl yaşında)

Hozan Beşir kaç yaşında?

48 yaşında (21 Mart 1973)

Hozan Dino kimdir vikipedi?

Hozan Dino'nun gerçek ismi Yusuf Şahin'dir. Dino sahne ismidir. Hozan Dino'nun ailesinin soyadları eskiden Deli'ydi ve daha sonra 1978'de mahkeme kararı ile Şahin yapıldı.Ancak müziğe başlarken sanatçı ismi olarak kullanmaya devam etmiştir.

Elfida yaşıyor mu?

' Sözleriyle duyurdu. Peki, Elfida kimdir, neden öldü? "Kelebek hastalığı" olarak bilinen ve nadir görülen epidermolizis bülloza hastası 13 yaşındaki Elfida Gündüz, vefat etti. Küçük çocuğun cenazesinin Elazığ'da toprağa verileceği öğrenildi.

Elfida Gündüz kimdir?

İzmir'de 13 yıl önce tedavisi bulunmayan ve halk arasında "kelebek hastalığı" olarak bilinen "epidermolizis bülloza" ile dünyaya gelen ve bugün hayata gözlerini yuman Elfida Gündüz, yaşama azmi ile hatırlanacak. ... Ayakları kapalı olarak hayata başlayan Elfida'ya doktorlar epidermolizis bülloza teşhisi koydu.

Elfida nın mezarı nerede?

Uçakla kente getirilen Elfida'nın cenazesi ilçeye bağlı Altıntarla köyüne götürüldü.Burada öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Elfida'nın naaşı, ailesi ve yakınlarının gözyaşları arasında köy mezarlığında defnedildi.Baba Ergin Gündüz, AA muhabirine, İzmir'de 13 yıl önce tedavisi bulunmayan ve halk arasında " ...