iPhone 7 kamera iyi mi?

İçindekiler:

  1. iPhone 7 kamera iyi mi?
  2. iPhone 7 ne kadar daha kullanılır?
  3. iPhone 7 satışta mı?
  4. iPhone 7 kamera kaç mm?
  5. iPhone ömrü ne kadar?
  6. iPhone 12 Kaç Yıl Kullanılır?

iPhone 7 kamera iyi mi?

DxOMark tarafından yayınlanan rapora göre iPhone 7 kamera testinden 86 puan alıyor. ... Yani, DxOMark sonuçlarına göre iPhone 7'den daha iyi bir görüntü kalitesi sunan kameraya sahip 6 telefon bulunuyor.

iPhone 7 ne kadar daha kullanılır?

Destek sonlanma tarihi ay olarak Eylül-Ekim aylarıdır. Özetle her bir iPhone modeli çıkış tarihinden itibaren ortalama 7 yıl kullanım ömrü sunmaktadır.

iPhone 7 satışta mı?

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Türkiye'de resmen satışa sunuldu. Apple'ın merakla beklenen yeni amiral gemisi iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, Türkiye'de resmen satışa çıktı. Tanıtıldıktan yaklaşık 5 hafta sonra ülkemize gelen iPhone 7, 6s'in indirimden önceki fiyatıyla aynı satış etiketine sahip.

iPhone 7 kamera kaç mm?

Telefonun diğer depolama seçenekleri 128 GB/256 GB şeklinde olacak. RAM tarafından ise bir artış yaşanmadı ve 2 GB RAM kullanımı sürdürüldü. iPhone 6s'ten iPhone 7 modeline geçişte kamera tarafında önemli bir yükseltmenin yaşandığını söyleyebiliriz. iPhone 7 selefi gibi 12 megapiksel çözünürlüklü bir kameraya sahip.

iPhone ömrü ne kadar?

Cihazın kullanım sırasında yaşadığı eskime payı, Apple'ın planlı batarya eskitme işlemleri gibi pek çok durum iPhone kullanım ömrü üzerinde olumsuz etki yaratabilir. Yine de genel olarak özetlemek gerekirse bir iPhone'un kullanım ömrü için 4 ile 5 yıl arasında değişir diyebiliriz.

iPhone 12 Kaç Yıl Kullanılır?

Sağlamlık konusunda iPhone kaç yıl kullanılır derseniz yine 4-5 yıl sonucuna ulaşacağız. Tabii ki bu rakam iPhone 12 için daha yüksek olacak. Hem arkada hem de önde seramik kalkan kullanan telefon biraz daha dayanıklı.