Sun Express rezervasyon yapılıyor mu?

İçindekiler:

  1. Sun Express rezervasyon yapılıyor mu?
  2. SunExpress rezervasyon numarası hangisi?
  3. Sun Express uçuşları iptal mi?
  4. SunExpress uçuştan kaç saat önce havaalanında olunmalı?
  5. SunExpress HES kodu nereye yazılır?
  6. SunExpress rezervasyon değişikliği nasıl yapılır?
  7. Rezervasyon numarası nerede yazar?
  8. Uçağa neler alınmaz SunExpress?
  9. SunExpress korona testi istiyor mu?
  10. HES kodu varsa tekrar alınır mı?
  11. HES kodu Ucustan kac gun once alinmali?
  12. Pir bagaj takip numarası nerede yazar?

Sun Express rezervasyon yapılıyor mu?

SunExpress elektronik bilet hizmeti verir. Online rezervasyonunuzu tamamladıktan sonra size e-postayla doğrudan havalimanında, check-in kontuarından biniş kartı alabileceğiniz bir rezervasyon teyidi gönderilir.

SunExpress rezervasyon numarası hangisi?

Türkiye: +90 444-0-797(0,09 TL/dak.) Fransa: 0821 770193 (0,12 €/dak.)

Sun Express uçuşları iptal mi?

SunExpress, Türkiye ile Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika, İsveç, Norveç, Danimarka ve Avusturya arasındaki tüm uçuşlarını 8:00'den 'ye kadar durdurduğunu açıkladı.

SunExpress uçuştan kaç saat önce havaalanında olunmalı?

Tüm dış hat uçuşlarında check-in işlemi uçuştan yaklaşık 2,5 saat önce başlayıp uçuşa 45 dakika kala kapanacaktır. Tüm iç hat uçuşlarında ise check-in uçuşa iki saat kala başlayacak ve kalkıştan 30 dakika önce sonlandırılacaktır.

SunExpress HES kodu nereye yazılır?

HES kodumu nereye girmeliyim? HES kodunuzu doğrudan SunExpress kanalları (web sitesi veya Çağrı Merkezi) üzerinden yapmanız halinde HES kodunuzu bilet rezervasyonu esnasında girmeniz/bildirmeniz gerekmektedir.

SunExpress rezervasyon değişikliği nasıl yapılır?

Sunexpress bilet erteleme, uçuş bileti satın alma, satın alınmış bilette değişiklik, biletlerde yön değişikliği, özel rezervasyon yaptırma gibi pek çok işlem 0850 303 07 87 müşteri hizmetler numarası üzerinden gerçekleştirilir.

Rezervasyon numarası nerede yazar?

PNR Kodu Nerede Yazar? Kod, mobil biniş kartınızın sağ alt tarafında, dijital seyahat belgenizin ise orta bölümünün aşağısında “rezervasyon” bilgisi olarak yazar.

Uçağa neler alınmaz SunExpress?

Tehlikeli Madde Kısıtlamaları
Etkisiz hale getiren aletlerElektroşok silahları, biber gazı, v.b.
Sıvı akülerAraba aküleri, akabilir WCH aküleri v.b
Kendini dengeleyen ulaşım cihazlarıElektrikli kaykay, sagway, ginger vb.
Sıvı yakıt kaplarıKamp ocağı v.b.SunExpress özel rezervasyon merkezinden onay alınması gerekir.
28 satır daha

SunExpress korona testi istiyor mu?

tarihinden itibaren, Türkiye içindeki iç hat uçuşlarımızda seyahat edecek olan aşı olmamış veya daha önce Covid-19 geçirmemiş yolcularımızın, kalkıştan önceki son 48 saat içinde yapılmış negatif PCR testi sonucu sunmaları zorunlu hale gelecektir.

HES kodu varsa tekrar alınır mı?

Hayat Eve Sığar projesi kapsamında sunulan HES kodları yurt içi seyahat için artık bir zorunluluk. ... Seyahat ederken, sınava girerken ve kamu binalarına girişte istenen HES kodu Hayat Eve Sığar mobil uygulaması, SMS ve e-Devlet sisteminden alınabiliyor. HES kodu kaybedilse bile yeniden alınabilmekte.

HES kodu Ucustan kac gun once alinmali?

HES kodunuzu uçak bileti alımlarında kullanabilmeniz için, Paylaşım Süresi'nin seçeceğiniz uçuşun tarihinden en az 7 gün daha fazla olması gerekir. Örneğin uçuşunuz 10 gün sonra ise en az 17 gün geçerli Paylaşım Süresi ile bir kodunuz olmalı.

Pir bagaj takip numarası nerede yazar?

Eşya Karışıklık Raporu (Property Irregularity Report ‑ PIR) referans numarası, geciken veya hasar görmüş bagajları takip etmemize yarayan tekil bir koddur. Numara 10 adet harf ve sayının kombinasyonundan oluşur ve PIR makbuzunuzda, adınızın hemen üzerinde bulunur.