Ziraat hesabımda ne kadar para var?

İçindekiler:

  1. Ziraat hesabımda ne kadar para var?
  2. Kredi Kartimda ne kadar para var nasil ogrenirim?
  3. Ziraat Bankası hesabıma nasıl ulaşabilirim?
  4. Harçlık avans nedir nasıl ödenir?
  5. Ziraat mobil şifresi nasıl alınır sms?
  6. Ziraat Bankası Kurumsal giriş nasıl yapılır?

Ziraat hesabımda ne kadar para var?

Bankamızda tanımlı cep telefonunuzdan BAKIYE yazıp 4747'ye SMS gönderdiğinizde ilk 10 hesabınıza ait bakiye bilgileri cep telefonunuza gelecektir. Örn: BAKIYE. BAKIYE (Ek No) yazıp 4747'ye SMS gönderdiğinizde ise yalnızca mesajda belirtilen hesabın bakiyesi cep telefonunuza gönderilecektir.

Kredi Kartimda ne kadar para var nasil ogrenirim?

Bakiye sorgulama için; BAKIYE yazarak 3401 numarasına SMS göndererek, güncel hesap bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Ziraat Bankası hesabıma nasıl ulaşabilirim?

444 220 00 00 Ziraat Bankası Müşteri İletişim Merkezi ile zamana ve mekana bağlı kalmadan bankacılık işlemlerinizi 7 gün 2​4 saat telefon ile gerçekleştirebilirsiniz.

Harçlık avans nedir nasıl ödenir?

Harçlık Avans, Bankkart Genç'in bağlı olduğu vadesiz mevduat hesabında para kalmadığında devreye girerek sana ekstra alışveriş imkânı sağlar. Harçlık Avans'tan harcadığın tutar, KYK burs / öğrenim kredinden otomatik olarak tahsil edilir.

Ziraat mobil şifresi nasıl alınır sms?

Ayrıca, SIFRE yazıp aralarında boşluk “Kartınızın son 6 hanesi, Doğum Yeriniz, kartınızın arkasındaki 3 haneli güvenlik kodu” bilgilerinizi ekleyip 4757'e SMS göndererek de şifre alabilirsiniz.

Ziraat Bankası Kurumsal giriş nasıl yapılır?

Kurumsal İnternet Şubemizden yararlanmak için, Bankamızda bir vadesiz tasarruf hesabınız olması gerekmektedir. Hesabınızın bulunduğu şubemize kimliğinizle birlikte bizzat başvuruda bulunarak, İnternet Şubesi Başvuru Formu'nu doldurmanız ve Elektronik Bankacılık Sözleşmesi'ni imzalamanız yeterli olacaktır.