Bünyamin Sürmeli nereye geçti?

İçindekiler:

  1. Bünyamin Sürmeli nereye geçti?
  2. Bünyamin Sürmeli hangi kanalda çalışıyor?
  3. Bünyamin Sürmeli eşinden ayrıldı mı?
  4. Bünyamin Sürmeli neden istifa etti?
  5. Havayı koklayan adam hangi kanalda?
  6. Bünyamin Sürmeli ailesi nereli?
  7. Bünyamin Sürmeli kaç yaşında?
  8. Yemeksepeti havayı koklayan adam kim?

Bünyamin Sürmeli nereye geçti?

Bunların yanı sıra Hürriyet Gazetesi'nde ve Yatch Türkiye Dergisi'nde yazarlık yapan Sürmeli, üniversite ve liselerde söyleşiler ve seminerler vermektedir. 'de CNN Türk'ten ayrıldığını duyurmuş bir gün sonra Haber Global kanalına geçmiştir.

Bünyamin Sürmeli hangi kanalda çalışıyor?

CNN Türk'te 21 yıldır hava durumu programları yapan Bünyamin Sürmeli, dün kanaldan ayrıldığını duyurmasının ardından yeni adresi belli oldu. Sürmeli, hava durumu programlarını Haber Global ekranlarında sürdürmeye devam edecek.

Bünyamin Sürmeli eşinden ayrıldı mı?

Bünyamin Sürmeli, 2008 yılında bir avukat hanım ile evlendi. ... Bünyamin Sürmeli, tarihinde CNN Türk'ten ayrıldı. tarihinde ise Haber Global kadrosuna katıldı. Bünyamin Sürmeli, Haber Global'de hava durumu bültenleri, yeni belgeseller ve programlar sunacak.

Bünyamin Sürmeli neden istifa etti?

Haberde Sürmeli'nin reklamla da olsa rakip kanallarda görünmesinin yönetimi rahatsız ettiği ve reklam için izin almamasının da rahatsızlık yarattığı ifade edildi.

Havayı koklayan adam hangi kanalda?

Türkiye'de hava durumu denince akla gelen ilk isimlerden Bünyamin Sürmeli hava durumu ile ilgili son gelişmeler, özel belgeseller ve projeleriyle HABER GLOBAL ekranında olacak.

Bünyamin Sürmeli ailesi nereli?

Sürmeli, 1975 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Gazianteplidir. Bir abisi, iki kız kardeşi vardır. İstanbul Teknik Üniversitesi, Meteoroloji Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Bünyamin Sürmeli kaç yaşında?

46 yaşında (1975) Bünyamin Sürmeli/Yaş

Yemeksepeti havayı koklayan adam kim?

Yemeksepeti 2021 reklamında oynayan “havayı koklayan adamkimdir? Bünyamin Sürmeli'dir.