Bir Deli Rüzgar neden final yaptı?

İçindekiler:

  1. Bir Deli Rüzgar neden final yaptı?
  2. Bir Deli Rüzgar kaç bölüm çekildi?
  3. Bir Deli Rüzgar konusu nedir?
  4. Bir Deli Rüzgar Uğur'un babası kim?
  5. Bir deli rüzgar ne zaman bitti?

Bir Deli Rüzgar neden final yaptı?

Peki Bir Deli Rüzgar dizisi neden bitti? 6. bölümüyle ekrana veda edecek olan Bir Deli Rüzgar'ın final bölüm fragmanı da yayınlandı. Bir Deli Rüzgar, reyting savaşında rakiplerine yenildi ve final yapma kararı aldı. ... Fox TV dizinin reytingleri istenilen seviyede olmadığı için kaldırdığını yapım ekibine bildirdi.

Bir Deli Rüzgar kaç bölüm çekildi?

Başrollerini Pınar Deniz, Almila Ada, Berk Cankat ve Hatice Aslan gibi isimlerin paylaştığı Bir Deli Rüzgar dizisi 6.bölümü ile ekrana veda edecek.

Bir Deli Rüzgar konusu nedir?

Bir Deli Rüzgar dizisinin konusu ne? Melike Candan, ağır bedeller ödeyerek en dipten en zirveye tırmanmış, 70'lerde ve 80'lerde assolistlik mertebesine ulaşmış bir yıldızdır. Melike'nin bugünkü yaşamı ise bambaşkadır. ... O zirvenin nasıl bir yer olduğunu bilen Melike'nin amacı Gökçe'yi uyarmaktır.

Bir Deli Rüzgar Uğur'un babası kim?

Bunlardan bir tanesi de Uğur'un aslında Sevim Soylu'nun oğlu olduğu ve Ali ile Melike tarafından büyütüldüğü şeklinde yorumlar da mevcut. Altından ne çıkacak bu resmin henüz bilmiyoruz ancak Ali-Melike ve Uğur'un birlikte çekilmiş fotoğrafından herkesin hem fikir kaldığı durum, Uğur'un babasının Kemancı Ali olduğu.

Bir deli rüzgar ne zaman bitti?

Bir Deli Rüzgar dizisi 20 Ekim Cumartesi günü (bu akşam) ekranlara gelen 6. bölümüyle birlikte final yapıyor.