Exxen tv nasil kullanilir?

İçindekiler:

  1. Exxen tv nasil kullanilir?
  2. Exxen tv ücreti ne kadar?
  3. Exxen içinde neler var?
  4. Exxen neden açılmıyor?
  5. Exxen ücretli midir?
  6. Exxen paralı kanal mı?
  7. Hükümsüz 11 bölüm ne zaman?
  8. Exxen sahibi kimdir?
  9. Ekranı televizyona nasıl yansıtılır?
  10. Exxen televizyona bağlanıyor mu?
  11. Exxen açılmıyor ne yapmalıyım?
  12. Exxen Fatura Ödeme Nasıl Yapılır?
  13. Exxen kanal mı?
  14. Hükümsüz nereden izlenir?
  15. Exxen öğrenci evi yeni sezon ne zaman?
  16. Exxene kaç kişi abone oldu?
  17. Acun Ilıcalı nın kanalı hangisi?

Exxen tv nasil kullanilir?

EXXEN NASIL İZLENİR? Türkiye'nin dijital platformu Exxen Apple Store'da ve Play Store'da yer alıyor. Exxen yazıp aratılarak mobil cihaza indirilebilir. Exxen uygulamasını bilgisayardan izlerken TV'ye HDMI kablosu ile bağlantı aracılığıyla izlenebiliyor.

Exxen tv ücreti ne kadar?

Exxen + spor aylık ücreti, 1 taahhütlü olmak kaydıyla reklamlı olarak 34,80 kuruş olacak. Exxen + spor paketini reklamsız olarak izlemek isteyenler ise ayda 44.80 TL ödeme yaparak paketten yararlanabilecek. Exxen, taahhütsüz aylık caymalı paket ise 59,80 kuruş olarak açıklandı.

Exxen içinde neler var?

Platformda dizi, reality show, yarışma, belgesel, çocuk projeleri gibi hemen hemen herkese ulaşacak her sektörden reklamverene hitap edecek içerikler bulunacak.
  • Aleyna Tilki ve Cemal Can'dan müzikal. ...
  • Next Top Model, Rapstar gibi yarışmalar. ...
  • Belgesel, spor, astroloji, moda içerikleri. ...
  • Çocuklara özel içerikler.
Daha fazla öğe...

Exxen neden açılmıyor?

Tarayıcınızın, eklentiler/uzantılar kısmında bulunan veya arka planda açık kalan bir VPN programı nedeni ile Exxen'e girişte sorun yaşıyor olabilirsiniz. Bilgisayarınızda açık olabilecek bir VPN servisi varsa kontrol etmeniz ve bunu kapatmanız Exxen açılmama sorununu çözebilir.

Exxen ücretli midir?

Yeni yayın platformu Exxen yılbaşından sonra yani tarihinde açılıyor. ... Acun Ilıcalı, Exxen'in fiyatının 9,90 TL olacağını açıkladı.

Exxen paralı kanal mı?

Exxen, Acun Medya'nın kurucusu ve sahibi Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve itibarıyla yayın hayatına başlayan ücretli bir dijital içerik platformudur.

Hükümsüz 11 bölüm ne zaman?

Hükümsüz dizisinin 11. bölümü Cuma günü Exxen'de yayınlandı.

Exxen sahibi kimdir?

Acun Ilıcalı Exxen/Sahipler

Ekranı televizyona nasıl yansıtılır?

Ekranınızı yayınlama
  1. Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Bağlı cihazlar. Yayınla'ya dokunun.
  3. Listede, ekranınızı göstermek istediğiniz cihaza dokunun.

Exxen televizyona bağlanıyor mu?

Exxen'i cepte, tablette, bilgisayarda, Akıllı TV'lerde, Android TV'de yani dilediği zaman, dilediğiniz yerde izleyebilirsiniz. Exxen Android TV uygulaması şimdi Android TV'li tüm televizyon ve cihazlarda yer alıyor.

Exxen açılmıyor ne yapmalıyım?

Çözüm Yolu: Tarayıcınızın, eklentiler/uzantılar kısmında bulunan veya arka planda açık kalan bir VPN programı nedeni ile Exxen'e girişte sorun yaşıyor olabilirsiniz. Bilgisayarınızda açık olabilecek bir VPN servisi varsa kontrol etmeniz ve bunu kapatmanız Exxen açılmama sorununu çözebilir.

Exxen Fatura Ödeme Nasıl Yapılır?

Exxen ücretini www.exxen.com'a üye olduktan sonra kredi kartı veya banka kartınla ödeyebilirsin.

Exxen kanal mı?

Exxen, Acun Medya'nın kurucusu ve sahibi Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve itibarıyla yayın hayatına başlayan ücretli bir dijital içerik platformudur.

Hükümsüz nereden izlenir?

Ömer Faruk Sorak'ın yönetmenliğini üstlendiği dizi zaten oyuncu kadrosu ile büyük dikkat çekmişti. Exxen'in iddialı dizileri arasında yer alan Hükümsüz birinci bölümüyle bu akşam Tv8'de izleyicisinin karşısına çıkacak. Hükümsüz 1. bölüm nasıl izlenir?

Exxen öğrenci evi yeni sezon ne zaman?

Öğrenci dizisinde gün değişikliği. Dizinin 6. Bölümü Cumartesi günü yerine, Cuma günü yayınlanacak. Öğrenci Evi dizisi Cuma günü Exxen dijital platformunda ekrana gelecek.

Exxene kaç kişi abone oldu?

Acun Ilıcalı, 1 Ocak'ta yayına başlayan yeni dijital platformu Exxen'e bin kişinin üye olduğunu açıkladı. Acun Ilıcalı, 1 Ocak'ta yayın hayatına başlayan yeni dijital platformu Exxen'in üye sayısını, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile duyurdu.

Acun Ilıcalı nın kanalı hangisi?

Televizyon kanalları TV8 ve TV8,5'un, dijital platform Exxen'in sahibi, ABD, Meksika, Romanya, Macaristan, Brezilya, Kolombiya ve Yunanistan dâhil dünyadaki pek çok ülkede prodüksiyon şirketleri bulunan, dünyanın önde gelen televizyon kanallarına prodüksiyonlar yapan ve çalıştığı kanallara yayın stratejileri geliştiren ...