Huawei GT 2 tansiyon Olcuyor mu?

İçindekiler:

  1. Huawei GT 2 tansiyon Olcuyor mu?
  2. Huawei akıllı saat hangisi iyi?
  3. Huawei gt2 saat kaç para?
  4. Huawei Watch GT 2 her telefona uyumlu mu?
  5. M3 akıllı bileklik tansiyon ölçer mi?

Huawei GT 2 tansiyon Olcuyor mu?

04.09.2020 'de almış olduğum Huawei watch gt 2 46mm aksesuar tansiyon ölçümü yapmıyordu. Bende KVK Kartal ® İstanbul a gönderdim program atmış lar servisten geldikten sonra telefon eşleşmediği için fabrika ® ayarlarına geri çevirdim ve saat daha beter hale geldi.

Huawei akıllı saat hangisi iyi?

En iyi akıllı saatler arasında yer alan Huawei Watch GT2 Pro, titanyum malzemesiyle yüksek dayanıklılık sağlıyor. Uzun pil ömrü sayesinde tercih edilen akıllı saat, Android ve iOS işletim sistemlerini destekliyor.

Huawei gt2 saat kaç para?

Fiyat Analizi Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 1.289,99 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 999,00 TLŞu Andaki Fiyat: 1.244,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 46 TL (%4) daha ucuz.

Huawei Watch GT 2 her telefona uyumlu mu?

Sağlıklı yaşam ve egzersiz özelliklerine bağlı olarak akıllı saat seçimlerini yapanlar için de yeterli araçları sunuyor. Huawei Watch GT 2'yi sadece Huawei telefon sahipleri değil, diğer Android telefonları veya iPhone'ları bulunanlar da rahatlıkla kullanabilir.

M3 akıllı bileklik tansiyon ölçer mi?

Ürün Özellikleri tansiyon ölçer tırt, tansiyonunuz 21 bile olsa 12+/- 1 seviyesinde normal sınırlar içinde gösteriyor. batarya saate hiç dokunmazsanız belki 1 hafta gider.ancak ... Bu ürün İNDİRİM KAPIDA satıcısından alındı. Bu ürün İNDİRİM KAPIDA satıcısından alındı.