Sahibinden nasıl giriş yapılır?

İçindekiler:

  1. Sahibinden nasıl giriş yapılır?
  2. Sahibinden ilan verme ücretsiz mi?
  3. Sahibinden üyelik nasıl aktif olur?
  4. Let Go ücretli mi?
  5. Sahibinden kimlik doğrulama nasıl yapılır?
  6. Sahibindene Kurumsal Üyelik ne kadar?

Sahibinden nasıl giriş yapılır?

Şifreniz en az 8 karakterden oluşmalı, en az 1 harf ve 1 rakam içermeli. Üyelik bilgilerinizi doldurduktan sonra, e-posta adresinize göndereceğimiz “Üyeliğinizi Onaylayın” e-postasında yer alan “Üyeliğimi Onayla” butonuna basarak üyeliğinizi tamamlayabilirsiniz.

Sahibinden ilan verme ücretsiz mi?

Hayır, sahibinden.com'a üye olmak için herhangi bir üyelik ücreti ödemezsiniz. Üyelik tamamen ücretsizdir. Bireysel sahibinden.com üyeleri, üyelik ücreti ödemedikleri gibi, bazı ilan kategorilerinde belli sayıda ücretsiz ilan yayınlayabilirler.

Sahibinden üyelik nasıl aktif olur?

Üyeliğiniz durdurulduysa ve sizden belge istendiyse, istenen belgeleri sadece uyelikdurdurma@sahibinden.com* adresine göndermeniz gerekir. Belgeleriniz sahibinden.com'a ulaştıktan sonra gerekli incelemeler yapılır ve uygun bulunması halinde üyeliğiniz yeniden aktiflenir.

Let Go ücretli mi?

letgo olarak ilan yayınlarken satıcılardan ücret talep etmiyoruz. Kullanıcılarımızın satışlarından da herhangi bir komisyon almıyoruz. ... letgo uygulama içinde satın alınarak aktif edilen ilanı öne çıkarma seçeneğini sunar.

Sahibinden kimlik doğrulama nasıl yapılır?

Cebinden Onaylı iseniz kayıtlı cep telefonu numaranıza SMS ile, Cebinden Onaylı değilseniz kayıtlı e-posta adresinize e-posta ile gelen doğrulama kodunu girerek işleminize devam edebilirsiniz.

Sahibindene Kurumsal Üyelik ne kadar?

Sahibinden Kurumsal Üyelik Ücreti 470 TL.