Karantina 5 var mı?

İçindekiler:

  1. Karantina 5 var mı?
  2. Karantina kitabı kaç yaş için?
  3. Beyza Alkoç karantina konusu nedir?
  4. Karantina serisi kaç kitap?
  5. Karantina 2 perde kaç bölüm?
  6. Karantina 1 ne anlatıyor?
  7. 3391 kilometre konusu nedir?

Karantina 5 var mı?

Ama Karantina serisi bitmiş değil. Devamı yayınlanıp kitap olacaktır. Fakat Karantina 5 in ne zaman yayınlanacağı hakkında bir tarih bulunmuyor. Karantina kitabını Beyza Alkoç yazmıştır.

Karantina kitabı kaç yaş için?

Yazarın genç yaşına rağmen gösterdiği bu performans büyük takdir toplarken gençleri sürükleyici bir maceraya davet ediyor. 13 16 yaş arası çocukların zekası için önemli bir dönemdir.

Beyza Alkoç karantina konusu nedir?

Kitap Zeynep Akay isimli bir kızın okula başladığı ilk günde başına gelen felaketleri konu alır. ... Okul salgın bir hastalık olduğu düşünülüp karantina altına alınır. Aynı zamanda Zeynep okulun karanlık bir koridorundan geçerken sarışın bir kız cesediyle karşılaşır. Şok olan Zeynep hemen oradan uzaklaşmak ister.

Karantina serisi kaç kitap?

İndigo Kitap Karantina Serisi 5 Kitap Set Ciltsiz Beyza Alkoç Fiyatı, Yorumları - Trendyol.

Karantina 2 perde kaç bölüm?

İkinci Perde - 24.Bölüm : Onur. Karantina 3 - Çok Yakında!

Karantina 1 ne anlatıyor?

Salgın bir hastalık nedeniyle okulu karantinaya alınmış, akşamında ise kendini okulun karanlık koridorlarında bir kız öğrencinin cesedinin başında bulmuştu. Üstelik yalnız değildi, onlar da yanındaydı; mahşerin diğer üç atlısı. Bu, yalnızca bedenleri değil ruhları da karantinaya alınmış dört kişinin hikâyesi.

3391 kilometre konusu nedir?

Bu hikâye, uzak bir ilişkinin hikâyesi! Birbirlerini görmeden ve duymadan, aylar boyunca gece gündüz konuşan; birbirlerine bu kadar uzak, ama bir o kadar da yakın olan; aralarına giren onca kilometreye rağmen birbirlerine âşık iki insanın hikâyesi! Burası bizim gezegenimiz, burada her şey anını bekler.