Yapı Kredi elektrik faturası nasıl ödenir?

İçindekiler:

  1. Yapı Kredi elektrik faturası nasıl ödenir?
  2. Elektrik faturası internet üzeri nasıl ödenir?
  3. Yapı Kredi internet bankacılığından elektrik faturası nasıl ödenir?
  4. Yapı Kredi kredi kartı borcumu nasıl öğrenirim?
  5. Elektrik faturası online ödenir mi?
  6. Internet bankacılıktan su faturası nasıl ödenir?
  7. PTT günü geçmiş elektrik faturası alıyor mu?
  8. Yapı Kredi borç ödeme nasıl yapılır?
  9. Yapı Kredi güncel dönem borcu ne demek?

Yapı Kredi elektrik faturası nasıl ödenir?

Sınırsız Bankacılık üyesiyseniz, faturalarınızı 4 / 08 Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi'ni günün 24 saati Türkiye'nin her yerinden şehir içi görüşme fiyatına arayarak Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi yetkilisinin yardımıyla ya da otomatik yanıt sistemi aracılığıyla ödeyebilirsiniz.

Elektrik faturası internet üzeri nasıl ödenir?

ELEKTRİK,DOĞALGAZ,İNTERNET FATURASI NASIL ÖDENİR? İnternet faturası, elektrik faturası, doğalgaz faturası ödeme durumunda ise faturanın üzerinde yer alan abone numaranızı sisteme girerek, kredi kartı bilgilerinizi yazarsanız ödemeniz gerçekleşecektir.

Yapı Kredi internet bankacılığından elektrik faturası nasıl ödenir?

Faturalarınızı Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi'nden Ödemeler > Fatura Ödemeleri adımlarını izleyerek, vadesiz hesaplarınızı ya da kredi kartınızı kullanarak ödeyebilirsiniz. Dilerseniz Otomatik Ödeme Talimatlarım menüsünden Otomatik Ödeme Talimatı da oluşturabilirsiniz.

Yapı Kredi kredi kartı borcumu nasıl öğrenirim?

SMS yoluyla e-Hesap Özeti talimatı vermek için, EKSTRE yazıp bir boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı 4454'e SMS atabilirsiniz.

Elektrik faturası online ödenir mi?

Bunu isterlerse internet bankacılığını kullanarak ya da fatura ödeme merkezlerinden yapabilmektedirler. ... Tüketiciler elektrik faturalarını ödeyebilmek için elektrik tedarikçisinin anlaşmalı olduğu bir bankaya otomatik ödeme talimatı verebilmektedir. Bu sayede her ay faturaları otomatik olarak ödenir.

Internet bankacılıktan su faturası nasıl ödenir?

Ekranda talep edilen bilgileri ilgili yerlere girerek İnternet Bankacılığı sistemine giriş yapın. Soldaki menüden “Ödemeler > Fatura > Anında Fatura Ödeme” adımlarını takip edin. “Kurum Tipi” bölümünde “Su” seçeneğini işaretleyin. “Kurum Adı" bölümünde hizmet aldığınız kurumu işaretleyin.

PTT günü geçmiş elektrik faturası alıyor mu?

GEÇMİŞE YÖNELİK 3 DÖNEM BOYUNCA ÖDEME YAPILACAK 5 bine yakın PTT iş yerinden yapılacak ödemelerde, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca belirlenen elektrik tüketim desteği kadar tutar faturadan düşülecek. Geçmiş dönemlerde yararlanılmaması koşuluyla geçmişe yönelik üç dönem boyunca ödeme yapılabilecek.

Yapı Kredi borç ödeme nasıl yapılır?

Yapı Kredi Mobil veya Internet Şubesi'nde Kartlarım > Borç Ödeme menüsü altından Kendi Kredi Kartım'ı seçerek kendi kredi kartı borcunuzu veya dilerseniz Başka Banka Kredi Kart'nı seçerek diğer banka kredi kartı borcunuzu da Yapı Kredi Mobil veya Internet Şube'sinden ödeyebilirsiniz.

Yapı Kredi güncel dönem borcu ne demek?

Güncel borç olarak adlandırılan toplam borç tutarı, bir dönem içinde tarafınızdan yapılan taksitli ve taksitsiz harcamaların tutarını ifade eder. Son ödeme tarihi ise ilgili borç tutarının ödenmesi için verilen son tarihtir. Son ödeme tarihi, hesap kesim tarihinden en az 10 gün sonrası olarak belirlenir.