Dünyanın en akıllı kızı kimdir?

İçindekiler:

  1. Dünyanın en akıllı kızı kimdir?
  2. Dünyanın en akıllı adamı kim?
  3. Dünyanın en güzel 1 kızı kimdir?
  4. Dünyanın en güzel çocukları kimdir?
  5. Dünyanın en zeki insanları kimdir?
  6. Dünyanın en yüksek IQ'su kimde?
  7. Burçlar arasında en yalancı burç hangisi?

Dünyanın en akıllı kızı kimdir?

İngiltere, Cheshire'da yapılan IQ testleri sonucu dünyanın en zeki insanının Hint asıllı 12 yaşındaki Rajgauri Pawar isimli bir kız çocuğu olduğu açıklandı. Yapılan testlerde 162 puan alan küçük kız, ünlü bilim insanları Stephen Hawking ve Albert Einstein'ı geride bırakmayı başardı.

Dünyanın en akıllı adamı kim?

William James Sidis ( - 17 Temmuz 1944), olağanüstü matematik ve dil becerilerine sahip, 290-300 IQ ortalaması ile tüm zamanların en zeki insanı olarak kayıtlara geçmiş Amerikalı matematikçidir.

Dünyanın en güzel 1 kızı kimdir?

İşte "Dünyanın En Güzel Kızı" ünvanına sahip 9 yaşındaki süper model: Kristina Pimenova… İşte "Dünyanın En Güzel Kızı" ünvanına sahip 9 yaşındaki süper model: Kristina Pimenova... Rusya'nın başkenti Moskova'da yaşayan Kristina Pimenova, hem dünyanın en küçük mankeni hem de dünyanın en güzel kızı olarak biliniyor.

Dünyanın en güzel çocukları kimdir?

Haziran 2011 doğumlu, Anastasiya Knyazeva şimdi 7 yaşında. Küçük Anastasiya, 6 yaşındayken “dünyanın en güzel kızı” lakabını almıştı. Mavi gözleri ve düz kumral saçları olan küçük kız, bu özellikleri yüzünden “yaşayan oyuncak bebek” olarak da adlandırılıyor.

Dünyanın en zeki insanları kimdir?

Dünyanın En Zeki 10 İnsanı
  • 3. Kim Ung-Yong.
  • Christopher Langan. ...
  • 5. Rick Rosner. ...
  • Garry Kasparov. ...
  • 7. Sir Andrew Wiles. ...
  • 8. Judit Polgar. ...
  • 9. Paul Allen. ...
  • Stephen Hawking. Teorik fiziğin en önemli ismi, kozmoloji uzmanı ve bir yazar olan Stephen Hawking, 73, inanılmaz bir IQ değerine (160) sahiptir.
Daha fazla öğe...

Dünyanın en yüksek IQ'su kimde?

Rajgauri Pawar'a yüksek IQ'lu kişilerin yer aldığı İngiliz Mensa Topluluğu'na üyelik teklifi yapıldığı bildirildi. IQ testlerinde dahilik sınır puanı 140 olup, bu rekoru Albert Einstein ve Stephen Hawking 160 puan alarak kırmıştı. Şimdi yeni rekorun sahibi, testlerden 162 puan alan Rajgauri Pawar oldu.

Burçlar arasında en yalancı burç hangisi?

En çok yalan söyleyen burçlardan olan İkizler, usta bir manevra kabiliyeti ile konuyu farklı bir yerden bitirebilir.