1 kişilik Netflix kaç TL?

İçindekiler:

  1. 1 kişilik Netflix kaç TL?
  2. Netflix ilk ay ücretsiz kalktı mı?
  3. Netflix deneme nasıl yapılır?
  4. Blu TV öğrenci indirimi nasıl yapılır?
  5. Netflix ücretsiz üyelik nasıl yapılır?
  6. Netflix özel paket kaç kişilik?
  7. BluTV öğrenci indirimi ne kadar?
  8. Netflix aylik ucreti ne kadar?

1 kişilik Netflix kaç TL?

1- Netflix Basic Paket: Aynı anda sadece tek bir cihazın yayın izlemesine imkan veriyor. İçerikte standart çözünürlük sağlıyor. Ücreti ise aylık sadece 17.99 TL. 2- Netflix Standart Paket: Aynı anda iki cihazdan yayın izleme olanağı mevcut.

Netflix ilk ay ücretsiz kalktı mı?

Netflix'in kullanıcılara deneme sürümü olarak sunduğu ücretsiz 1 aylık üyelik sistemi Türkiye özelinde kaldırıldı. ... Bu konuda Netflix sözcüsü “Netflix olarak Türkiye'de yeni üyeler kazanmak ve onlara harika bir Netflix deneyimi sunmak için farklı kampanyalar planlıyoruz.” dedi.

Netflix deneme nasıl yapılır?

Tekliften nasıl yararlanabilirim?
  1. Netflix'i 30 gün boyunca 1,99 TL'ye kullanmak için öncelikle buraya tıklayarak ilgili sayfaya gitmelisiniz.
  2. Netflix'in kayıt sayfasına geldikten sonra, E-posta adresinizi yazın ve “1,99 TL ödeyerek şimdi deneyin” butonuna tıklayın.

Blu TV öğrenci indirimi nasıl yapılır?

Öğrenci kampanyasından yararlanmak için; BluTV Öğrenci Kampanyası bağlantısı üzerinden; edu uzantılı e-mail adresiniz ile kayıt olduktan sonra, e-mail adresinize gelen doğrulama maili ile kayıt işleminizi tamamlayarak BluTV içeriklerini öğrenci indirimi dahilinde izlemeye başlayabilirsiniz.

Netflix ücretsiz üyelik nasıl yapılır?

Netflix'i aç. Bilgisayarının İnternet tarayıcısında https://www.netflix.com/tr/ adresine git. BİR AY ÜCRETSİZ KATILIN seçeneğine tıkla. Bu, sayfanın ortasındaki kırmızı renkli butondur.

Netflix özel paket kaç kişilik?

Netflix aile paketi yani Özel Ultra HD abonelik paketini 4 kişi aynı anda farklı cihazlarda kullanabilmektedir.

BluTV öğrenci indirimi ne kadar?

aylık üyeliklerde öğrencilere özel ₺24.90 yerine ayda sadece ₺18,90. Hemen edu.tr mail adresinle kayıt ol, kampanya kodu e-postana gelsin!

Netflix aylik ucreti ne kadar?

Netflix'i akıllı telefonunuz, tabletiniz, Akıllı TV'niz, dizüstü bilgisayarınız veya yayın cihazınızda sabit bir aylık ücretle izleyin. Aylık plan ücretleri 26,99 TL ile 54,99 TL arasında değişmektedir. Ekstra maliyet yok, sözleşme yok.