Assasin Creed kaç oyunu var?

İçindekiler:

  1. Assasin Creed kaç oyunu var?
  2. En iyi Assasin Creed hangisi?
  3. Assassin's Creed 1 kaç yılında geçiyor?
  4. Assassin's Creed Aguilar hangi oyunda?
  5. Assassin's Creed Rogue kaçıncı oyunu?
  6. Assassin's Creed Revelations ne zaman geçiyor?
  7. Assassin's Creed oyun türü nedir?
  8. AC Brotherhood kaç saat?
  9. Ezio Auditore gerçek mi?
  10. Assassin's Creed Brotherhood serinin kaçıncı oyun?
  11. Assassin's Creed Revelations nerede geçiyor?
  12. Assassin's Creed Odyssey hangi zamanda geçiyor?
  13. Assassin's Creed serisi neyi anlatıyor?
  14. Assassin's Creed Revelations kaç saat?
  15. AC 3 kaç saat?

Assasin Creed kaç oyunu var?

Oyun sektörünün önde gelen isimlerinden olan Ubisoft'un geliştirdiği Assassin's Creed serisi, 2007 yılından beri aramızda. 20'den fazla oyuna sahip olan seriye karşı çok farklı görüşler mevcut.

En iyi Assasin Creed hangisi?

Metacritic puanlarına göre Assassin's Creed serisinin en iyi 5 oyunu: Assassin's Creed II, 91 puan. Assassin's Creed: Brotherhood, 90 puan. Assassin's Creed IV: Black Flag, 88 puan.

Assassin's Creed 1 kaç yılında geçiyor?

'de PlayStation 3 ve Xbox 360 için 'de ise Microsoft Windows için piyasaya sürülmüştür. Serinin ilk oyunudur ve Üçüncü Haçlı Seferi döneminde geçmektedir. Oyunun baş karakteri Suikastçı Altaïr Ibn-La'Ahad'tır.

Assassin's Creed Aguilar hangi oyunda?

Aguilar de Nerha Michael Fassbender ile birlikte içinde Assassin's Creed filminde canlandırılmıştır.

Assassin's Creed Rogue kaçıncı oyunu?

Assassin's Creed IV: Black Flag (1712-1722, Karayip Adaları, Korsan hükümdarlığı Assassin's Creed Rogue (1752-1737, Yedi Yıl Savaşları) Assassin's Creed III (1760-1783, Amerikan Devrimi) Assassin's Creed III: Liberation (1754-1763, Fransız-Kızılderili Savaşı)

Assassin's Creed Revelations ne zaman geçiyor?

Assassin's Creed: Revelations, Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayımlanan Assassin's Creed serisinin parçası olan video oyunu....
Assassin's Creed: Revelations
PlatformlarPlaystation 3, Microsoft Windows ve Xbox 360
ÇıkışPlayStation 3, Xbox 360 Microsoft Windows
9 satır daha

Assassin's Creed oyun türü nedir?

Gizlilik Oyunu Aksiyon-macera oyunuÇizgisellik Assassin's Creed/Türler

AC Brotherhood kaç saat?

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilip, Ubisoft tarafından dağıtımı üstlenilen aksiyon macera oyunu Brotherhood'un tek kişilik senaryosunun 15 saat civarında tamamlanabileceği duyuruldu. Ayrıca yapımcılardan Gaelec Simard ekliyor: Yan görevleri eklediğimizde oynanış süresi de otomatikman artacaktır.

Ezio Auditore gerçek mi?

- Evet Ezio gerçek biri. Annesi Maria Auditore, babası Giovanni Auditore ve kız kardeşi Claudia gerçek karakterler. ... “Bu villa 1489′da yaşamış ünlü bankacı Giovanni Nevarri Auditore ve Auditore ailesine ev sahipliği yapmıştır.”

Assassin's Creed Brotherhood serinin kaçıncı oyun?

Assassin's Creed serisi oyunları kronolojik sıralaması: Assassin's Creed: Altaïr's Chronicles (1190, Haçı Severleri, Orta Doğu) Assassin's Creed (1191, Haçı Severleri, Orta Doğu) Assassin's Creed II (1459, Floransa, Rönesans Dönemi) Assassin's Creed Brotherhood (1500-1507, Roma, Rönesans Dönemi)

Assassin's Creed Revelations nerede geçiyor?

Bilgisayar oyunu meraklılarının sabırsızlıkla beklediği ve konusu Osmanlı döneminde geçen 'Assassin's Creed Revelations' adlı oyunun son fragmanı ve oyun demosu yayınlandı. Tapınak Şövalyeleri, suikastçılar, İstanbul, Kapadokya, Rodos ve Osmanlı hepsi aynı oyunda buluşuyor, çünkü oyun 16. yüzyıl İstanbul'unda geçiyor.

Assassin's Creed Odyssey hangi zamanda geçiyor?

Assassin's Creed serisinin 11. büyük ve toplamda yirmi birinci oyunu. 2017'de çıkmış olan Assassin's Creed Origins'in halefidir. Oyun MÖ 431 yılında Atina ve Sparta arasındaki Peloponez Savaşı'nın kurgusal bir tarihini anlatmaktadır.

Assassin's Creed serisi neyi anlatıyor?

Assassin's Creed Serisi'nin ilk oyunudur. ... Oyunun hikâyesi 1191'de, Kutsal Topraklar'daki Üçüncü Haçlı Seferi döneminde Al Muallim önderliğindeki Haşhaşîler adıyla bilinen suikastçı tarikatının Suriye/Levant kolu ile Tapınak Şövalyeleri arasındaki mücadele üzerine kurgulanmıştır.

Assassin's Creed Revelations kaç saat?

Ayrıca sitede Revelations'un senaryo kısmının 14 saat ile 16 saat arasında bir oyun süresine sahip olduğu da eklenmiş. PS3Gen'in ardından Assassin's Creed: Revelations'dan diğer notlar da geldi.

AC 3 kaç saat?

Devasa bir dünyaya sahip olan ve senaryosuyla bize bambaşka bir dönemin olaylarını yansıtacak olan oyun, görünüşe göre oynanış süresiyle de kendini uzun süre ekrana bağlayacak gibi duruyor. Zira oyunun oynanış süresi tam tamına 30 saat. Ayrıca ara videolar ise 2.5 saat uzunluğunda olacak.