THY check-in işlemleri kaç saat önce yapılır?

İçindekiler:

  1. THY check-in işlemleri kaç saat önce yapılır?
  2. THY check-in işlemi nasıl yapılır?
  3. Check-in işlemleri kaç saat önce yapılır?
  4. Check-in islemi nasil yapilir?
  5. Online check-in ne işe yarar?
  6. THY koltuk seçimi ne zaman yapılır?
  7. Online check in den sonra ne yapılır?
  8. Erken check in ne işe yarar?
  9. Uçak check-in ne zaman açılır?

THY check-in işlemleri kaç saat önce yapılır?

Kiosk check-in işlemi uçağın kalkış saatinden 12 saat öncesinde başlar ve iç hatlarda uçağın kalkış saatine 60 dakika, dış hatlarda ise uçağın kalkış saatine 75 dakika kala sona erer. Aynı rezervasyonda (PNR) olmak kaydıyla bir defada en fazla 8 kişi için kiosk check-in yapabilirsiniz.

THY check-in işlemi nasıl yapılır?

İnternet sitemizde yer alan "check-in/rezervasyon" bölümüne; soyadınızı, bilet ya da rezervasyon kodunu (PNR) girerek online check-in işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Check-in işlemleri kaç saat önce yapılır?

Online check-in işlemleri; kullanmış olduğunuz havayolu firmasına göre değişiklik göstermektedir. Genel olarak online check-in işlem süreleri, ortalama uçuşa 24 saat kala başlayıp iç hatlar uçuşu için son 1 saat kala, dış hatlar uçuşu için uçuşa 3 saat kala sona ermektedir.

Check-in islemi nasil yapilir?

Online check-in yapmak için internetten biletinizi aldığınız havayolunun web sitesine giriyor ve “online check-in” sekmesini tıklıyorsunuz. Açılan kutuya PNR kodunuzu(rezervasyon numarası) ve ad-soyad bilgilerinizi giriyorsunuz. Şirket koltuk seçimine izin veriyorsa koltuğunuzu seçip işleminizi tamamlıyorsunuz.

Online check-in ne işe yarar?

Online check-in nedir? Ne işe yarar? Check-in işlemi havaalanında bagaj verme ve bilet kontrol işleminden geçme olayıdır. Misafirlerimiz havaalanına gitmeden önce flypgs.com'dan Check-in sekmesinden Rezervasyon (PNR) Numarası ve ad- soyadınızı girerek işleminizi yapabilirsiniz.

THY koltuk seçimi ne zaman yapılır?

Koltuk seçim ve satın alma işlemi Türk Hava Yolları dış hat Economy Class kabinde; standart koltuklar, ekstra diz mesafeli koltuklar ve acil çıkış koltukları uçuştan 355 gün öncesinden itibaren uçuşa 26 saat kalana kadar ücretli olarak seçilebilir.

Online check in den sonra ne yapılır?

Online check-in yaptıktan sonra biniş kartı bilgileriniz e-mail adresinize yollanır. Bu biniş kartının çıktısını alabileceğiniz gibi mobil biniş barkodu kullanarak da uçağa girişinizi yapabilirsiniz.

Erken check in ne işe yarar?

Bu işlem bekleme ya da zaman kaybı gibi durumları ortadan kaldırmış durumda. 24 saat önceden başlayan check in, yapılacak olan işlemin saatinden 90 dakika önceye kadar devam eder. Özellikle ekstra koltuk seçimi ya da yapılacak işlemi garanti altına alma konusunda büyük öneme sahiptir.

Uçak check-in ne zaman açılır?

Online check-in işlemleri uçuş saatinden 24 saat önce başlar ve uçuşa 90 dakika kala biter.