D smart ödeme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. D smart ödeme nasıl yapılır?
  2. D smart fatura ne zaman kesim tarihi?
  3. D Smart abone no nedir?
  4. D smart nasıl üye olunur?
  5. D smart müşteri hizmetleri numarası kaç?
  6. Dsmart kaç TL?
  7. Spor Smart kaç TL?
  8. D-smart müşteri hizmetlerine direk nasıl bağlanabilirim?
  9. D-smart müşteri hizmetleri hangi saatlerde kullanılır?

D smart ödeme nasıl yapılır?

Faturanızı, www.dsmart.com.tr adresindeki Online İşlemler menüsü ve D-Smart Müşteri Hizmetleri'nden (08) tüm kredi kartları ile ödeme yapabilir veya talimat verebilirsiniz. Açıklamalar: Anlaşmalı kurumlardan yapılan tahsilatlar online olarak anında sistemimize yansımaktadır.

D smart fatura ne zaman kesim tarihi?

İlk faturanız Haziran'ın ilk haftasında kesilir ve 12 Mayıs – 31 Mayıs dönemi ile 1 Haziran – 30 Haziran dönemini kapsar. Sonraki faturalarınız bir aylık dönemi kapsar.

D Smart abone no nedir?

D-Smart Abone Numaram Nerede Yazıyor? D-Smart fatura ödeme ve online borç sorgulama işlemleri için abone numaranızı yukarıdaki sorgulama alanına girmeniz gerekmektedir. D-Smart faturanızda Abone No alanında yazan abone numarası sizin numaranızdır.

D smart nasıl üye olunur?

D-SMART'A NASIL ABONE OLABİLİRİM? D-Smart'ın HD kalitesiyle sunduğu zengin içerikli TV paketlerine abone olmak için www.dsmart.com.tr adresini ziyaret edebilir, 0850 266 00 00 numaralı müşteri hizmetlerini arayabilir veya size en yakın D-Smart bayisine uğrayabilirsiniz.

D smart müşteri hizmetleri numarası kaç?

Her öneri, talep ve şikayetiniz için aşağıdaki formu doldurarak ya da Müşteri Hizmetlerimize 08 No'lu Çağrı Merkezimizi arayarak ulaşabilirsiniz. E-posta aracılığıyla ilettiğiniz talepleriniz en kısa süre içerisinde yanıtlanacaktır.

Dsmart kaç TL?

Abonelik Paketi HD+FiyatHediye
Hoşgeldin Paketi25 TLİlk Ay Film Dizi Paketi Kanalları Hediye
Aile Spor Paketi34 TLİlk 2 Ay Mega Paket Kanalları Hediye
Film Dizi Paketi44 TLİlk 3 Ay Belgeselsever + Eğlencesever Ek Paketi Hediye
Mega Paket54 TLİlk 4 Ay Belgeselsever + Eğlencesever Ek Paketi Hediye

Spor Smart kaç TL?

Bu paketin fiyatı aylık 29.90 TL. Herhangi bir taahhüt bulunmuyor. Üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz. Spor içeriğinin olmadığı iki paketten hoş geldin paketi 9.99 TL, film ve dizi paketiyse 19.99 TL.

D-smart müşteri hizmetlerine direk nasıl bağlanabilirim?

Her öneri, talep ve şikayetiniz için aşağıdaki formu doldurarak ya da Müşteri Hizmetlerimize 08 No'lu Çağrı Merkezimizi arayarak ulaşabilirsiniz. E-posta aracılığıyla ilettiğiniz talepleriniz en kısa süre içerisinde yanıtlanacaktır.

D-smart müşteri hizmetleri hangi saatlerde kullanılır?

Hizmetten yararlanmak için D-Smart Online İşlemler'e kayıt olduktan sonra giriş yaparak diğer işlemler menüdeki “Engelsiz Erişim > İşaret Dili Desteği” alanını tıklayarak görüntülü görüşme başlatabilirsiniz. Pazar günü hariç saat 10:00-18:00 arasında hizmet vermekteyiz.