eTwinning nasıl girilir?

İçindekiler:

  1. eTwinning nasıl girilir?
  2. eTwinning nedir meb?
  3. eTwinning e nasıl üye olurum?
  4. Twinning projesi ne demek?
  5. eTwinning şifresi nasıl alınır?
  6. eTwinning TwinSpace nasıl giriş yapılır?
  7. eTwinning nedir nasıl kullanılır?
  8. eTwinning e kimler başvurabilir?
  9. eTwinning ne kazandırır?
  10. eTwinning projeleri nasıl yapılır?
  11. eTwinning projelerine nasıl dahil olunur?
  12. eTwinning öğrenci şifresi nasıl alınır?
  13. eTwinning proje katılım belgesi nasıl alinir?
  14. eTwinning nasil bir proje?
  15. eTwinning projesi nasıl hazırlanır?
  16. eTwinning 2021 teması nedir?

eTwinning nasıl girilir?

eTwinning oturuma katılma https://www.etwinning.net/tr/pub/index.htm adresine giriş yapınız. Sağ üst köşedeki oturum aç kaydol butonuna tıklayınız. Sisteme giriş yapınız. Sol üstte bulunan eTwinning Live butonuna tıklayınız.

eTwinning nedir meb?

eTwinning, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur. ... eTwinning, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin kullanımı vasıtasıyla gerekli destek, araçlar ve hizmetleri sağlayarak okulların herhangi bir konuda kısa ve uzun vadeli ortaklıklar kurmasını kolaylaştırarak Avrupa'da okul işbirliğini teşvik etmektedir.

eTwinning e nasıl üye olurum?

eTwinning ön kayıt sayfasına hoş geldiniz. Lütfen okulunuz ve kendiniz hakkındaki aşağıda bulunan bilgileri doldurunuz. Sistemde e-posta adresinizin doğrulanması için size bir e-posta gönderilecektir. Ön kaydınızı onayladıktan sonra kayıt işleminin ikinci bölümünü gerçekleştirebileceksiniz.

Twinning projesi ne demek?

eTwinning, Bilgi ve İletişim Teknolojileri (BİT) kullanımıyla okullar için destek, araç ve hizmetler sağlayarak Avrupa'daki okullar arası işbirliğini teşvik eder. ...

eTwinning şifresi nasıl alınır?

Portalın anasayfasındaki oturum açma kutusunda “Parolanızı mı unuttunuz?”a tıklayın. Kayıt için kullandığınız e-posta adresini girin ve “gönder”e tıklayın. Oturum verileriniz ve yeni bir parola e-postanıza gönderilecektir.

eTwinning TwinSpace nasıl giriş yapılır?

Öğrencilerim nasıl erişebilir? Bir proje ortağı olarak, TwinSpace'inize eTwinning Live sayfanızdaki 'Projeler' sekmesinden erişebilirsiniz. Öğrencileriniz ise kullanıcı adları ve parolalarını kullanarak doğrudan www.etwinning.net adresinden TwinSpacelerim sekmesiyle erişebilir.

eTwinning nedir nasıl kullanılır?

Bir eTwinning Projesi nedir? eTwinning projeleri, planlanan çalışmaların, öğrenci merkezli etkinliklerle yürütüldüğü ve bu etkinliklerin çevrimiçi ortamda ortaklarla paylaşıldığı, farklı okullardan, farklı ülkelerden öğrencilerin işbirliğini esas alan projelerdir.

eTwinning e kimler başvurabilir?

Bir eTwinning projesi, Avrupa'daki iki ya da daha fazla öğretmen, öğretmenlerden veya branşlardan oluşan ekipler, kütüphaneciler, başöğretmenler ve öğrenciler tarafından yürütülebilir. Ancak öğrenciler portala kayıt olmaz; öğretmenleri tarafından bir projeye (TwinSpace alanında) üye olarak eklenebilirler.

eTwinning ne kazandırır?

Katılımcı öğretmenlerin %86,3'ü eTwinning projelerinin teknolojiyi kullanma becerilerini artırdığını, %89,5'i derslerde farklı öğrenim yöntemleri kullanmaya teşvik ettiğini, %91,5'u yabancı dillerinin gelişimine yardımcı olduğunu, ... %95'i yeni ve yaratıcı projeler üretmeye teşvik ettiğini belirtmiştir.

eTwinning projeleri nasıl yapılır?

E- twinning projesi nasıl hazırlanır
  1. https://www.etwinning.net - E – twinning Live – Ortak Bulma Formuna tıklıyoruz.
  2. Beğendiğimiz bir projeyi seçip , Bu mesaja cevap ver kutusuna; projeye katılmak istediğiniz yazıyorsunuz ( I want to participate in the Project ) Proje Türkçe ise Türkçe cevap verelim.
Daha fazla öğe...

eTwinning projelerine nasıl dahil olunur?

Ortağınızı 'İrtibat Kişileriniz'e ekleyin. Etwinning Live sayfanızdan 'Projeler'de, 'Bir proje oluştur'a tıklayın. Bir ortak seçin ve formu doldurun (Not: Yalnızca bir ortak formu doldurmalıdır). Formu gönderdikten sonra, ortağınız talebinizi kabul etmesini isteyen bir ileti alacaktır.

eTwinning öğrenci şifresi nasıl alınır?

Portalın anasayfasındaki oturum açma kutusunda “Parolanızı mı unuttunuz?”a tıklayın. Kayıt için kullandığınız e-posta adresini girin ve “gönder”e tıklayın. Oturum verileriniz ve yeni bir parola e-postanıza gönderilecektir.

eTwinning proje katılım belgesi nasıl alinir?

Adım 1: Öncelikle ETwinning sertifikası almak için http://etwinningonline. eba.gov.tr/ adresine kayıt yapmanız gerekir. Kayıt işlemi için ''Register'' yazan yere tıklamanız gerekir. Adım 2: Girdiğiniz sayfada kullanıcı ismi, mail adresi ve şifre yazan yerleri doldurup kayıt olun.

eTwinning nasil bir proje?

Yukarıda kısaca bahsetmiş olduğum eTwinning nedir sorusunu sizlere detaylı bir şekilde açıklayacağım. eTwinning internet ortamında ortaklar bularak okullarda belli bir proje üzerinde çalışmanıza imkan sağlayan, Avrupa ve çevresindeki bazı ülkeleri kapsayan ücretsiz proje düzenleme platformudur.

eTwinning projesi nasıl hazırlanır?

E- twinning projesi nasıl hazırlanır
  1. https://www.etwinning.net - Etwinning Live – Ortak Bulma Formuna tıklıyoruz.
  2. Beğendiğimiz bir projeyi seçip , Bu mesaja cevap ver kutusuna; projeye katılmak istediğiniz yazıyorsunuz ( I want to participate in the Project ) Proje Türkçe ise Türkçe cevap verelim.
Daha fazla öğe...

eTwinning 2021 teması nedir?

2021 yılı eTwinning yıllık teması: Medya Okuryazarlığı ve Dezenformasyon. “Yanlış ve yanıltıcı bilgilerden arındırılmış bir internete, koronavirüs salgını sırasında olduğundan daha acil bir şekilde hiç ihtiyaç duyulmamıştı.” (Twitter'da Avrupa Komisyonu).