Türk Hava Yolları online bilet nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Türk Hava Yolları online bilet nasıl alınır?
  2. Açığa alınan uçak bileti nasıl alınır?
  3. Açığa alınan uçak bileti nasıl kullanılır?
  4. Açığa alınan uçak bileti iade edilir mi?

Türk Hava Yolları online bilet nasıl alınır?

Bilgisayarınız, tabletiniz ya da akıllı telefonunuz üzerinden internet sitemize/mobil uygulamamıza girerek veya bize ulaşın sayfamızdaki çağrı merkezimizi arayarak e-bilet satın alabilirsiniz. Detaylı bilgi için rezervasyon sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Açığa alınan uçak bileti nasıl alınır?

Pegasus'tan uçak bileti satın aldıktan sonra onu açık bilete dönüştürmek isteyen yolcular, online olarak Bilet İşlemleri sayfasından hızlı bir şekilde işlemi gerçekleştirebilir. İnternete erişimi olmayan yerlerden ise çağrı merkezini aramak (0888 228 12 12) yoluyla uçak bileti açığa alınabilir.

Açığa alınan uçak bileti nasıl kullanılır?

Bilet değişiminde açığa alınan bilet hangi sınıfta yer alıyorsa ilgili sınıfın ceza kuralları uygulanır. Bilet açığa dönüştürüldükten sonra 1 yıl içerisinde kullanılmalıdır. Kredi kartı ile alınmış biletler de açık tarihli bilete dönüştürülebilir. Bilet tarihlendirirken arada ücret farkı varsa üzerine eklenir.

Açığa alınan uçak bileti iade edilir mi?

COVID-19 nedeniyle seyahatten vazgeçilip bu kapsamda açığa alınan biletlerde, eğer ilgili seferde gecikme/iptal yoksa veya gecikme/iptal var ancak açığa alma işlemi daha önce yapıldıysa kesintisiz iade hakkı bulunmamaktadır.