GeT hizmet bedelini kim öder?

İçindekiler:

  1. GeT hizmet bedelini kim öder?
  2. Sahibinden GeT hangi kargo ile çalışıyor?
  3. GeT ile ürün nasıl satılır?
  4. Sahibinden GeT satışı nasıl yapılır?
  5. Sahibinden güvenli ödeme nasıl oluyor?
  6. Sahibinden komisyon alıyor mu?
  7. Dolap kargo ücreti ne kadar?
  8. Ikinci el eşya satışı nasıl yapılır?
  9. Sahibinden iade işlemi nasıl yapılır?
  10. Sahibinden com da ödeme nasıl yapılır?
  11. Sahibinden param güvende ile nasıl satın alınır?
  12. Sahibinden ne kadar komisyon alıyor?
  13. Dolap kargo ücreti kim öder?
  14. Dolap eşya nasıl satılır?
  15. 2 el motor satışı nasıl yapılır?
  16. Sahibinden iade olur mu?
  17. GeT iade nasıl yapılır?
  18. Sahibinden ilan ücret nasıl ödenir?

GeT hizmet bedelini kim öder?

Tamamlanan işlemler sonunda, satıcılardan Güvenli e-Ticaret hizmet bedeli kesilir. Ürün satış işlemi başarı ile tamamlandığında hizmet bedeli kesilerek geriye kalan tutar, ürünü satın alan üyemizin kargosunu teslim aldığını onaylamasından sonra, satışı yapan üyemizin hesabına aktarılır.

Sahibinden GeT hangi kargo ile çalışıyor?

Güvenilir E-Ticaret (GeT) metodu ile sahibinden.com sitesi üzerinden satılan ürünleri Yurtiçi Kargo ile gönderecek üyelerin yararlanabileceği söz konusu avantajlı taşıma bedelleri, gönderici tarafından olduğu gibi, alıcı tarafından da ödenebilecek.

GeT ile ürün nasıl satılır?

Alıcı'nın yapması gerekenler ; Ürünü Satın Al'a tıkladıktan sonra Kredi Kartı bilgilerinizi giriniz ve satın alınız. Satın aldığınız anda Satıcıya mesaj gidecektir. Aynı gün kargo seçeneği seçili ise aynı gün kargoya vermek zorundadır Satıcı. Kargoya verirken kaç TL tuttuduğunu mutlaka konuşun, sorun, öğrenin.

Sahibinden GeT satışı nasıl yapılır?

Satmak istediğiniz ürün için uygun kategoriyi seçip “GeT ile Ürün Sat” butonuna tıklayarak ürününüzü sahibinden.com güvencesi ile satışa sunabilirsiniz.

Sahibinden güvenli ödeme nasıl oluyor?

Paranız güvenli hesapta* tutulur. Ürünü teslim alıp onaylayınca para satıcıya aktarılır. Satın aldığınız ürünler anlaşmalı kargo ile tarafınıza ücretsiz olarak kargolanır. Kredi kartı ile taksit seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Sahibinden komisyon alıyor mu?

Sahibinden, Param güvende isminde bir özellik getirdi. Daha önceki GET sistemine benziyor fakat büyük bir fark var. Hizmet bedeli altında yüzde 10 komisyon alıyor ve bu komisyonu alışveriş iade yapılsa dahi geri vermiyor.

Dolap kargo ücreti ne kadar?

1-1,99 desi aralığındaki ürünleri "Küçük Paket" olarak 8,99 TL, 2-10,99 desi aralığındaki ürünleri "Orta Paket" olarak 11,99 TL, 11-99 desi aralığındaki ürünleri "Büyük Paket" olarak 15,99 TL gönderebilirsin.

Ikinci el eşya satışı nasıl yapılır?

Yetkili tarafından noter satış sözleşmesi çıkartılır, alıcı ve satıcı tarafından isim, soyisim ve telefon numaraları yazılarak imzalanır. Noter satış sözleşmesi imzalandıktan sonra alıcı vezneye giderek hesaplanan noter ve işlem ücretini öder. İşlemler sonucunda alıcı aracın geçici ruhsatını alabilir.

Sahibinden iade işlemi nasıl yapılır?

Satın aldığınız ürünü kargo görevlisi yanında kontrol ederek aynı gün ya da teslim aldıktan sonra kargo onay süresi olan 4 iş günü içinde iade edebilirsiniz.

Sahibinden com da ödeme nasıl yapılır?

Anlaşmalı kredi kartı veya banka kartlarıyla Peşin, 3 taksit ve 6 taksit ödeme seçenekleri tercih edilebilir. Anlaşmalı olmayan kredi kartı veya banka kartları için sadece peşin ödeme alınır. Alınan doping, ait olduğu ilan numarası için geçerlidir, başka bir ilana bu hak devredilemez.

Sahibinden param güvende ile nasıl satın alınır?

Satın Alma sahibinden.com üyeliğiniz ile giriş yapın. Satın almak istediğiniz ürün için “Param Güvende ile Satın Al” butonuna tıklayın. Satın almak istediğiniz ürüne ait bilgiler ödeme sayfasının sağında görüntülenmektedir. Bu alandan alınacak ürün kontrol edilebilir.

Sahibinden ne kadar komisyon alıyor?

GeT Hizmet Bedeli Nedir?
KategoriBireysel
İkinci El ve Sıfır AlışverişYiyecek & İçecek12%
İkinci El ve Sıfır AlışverişDiğer Her Şey12%
Hayvanlar AlemiTüm Kategoriler12%
İş Makineleri & SanayiTüm Kategoriler12%
23 satır daha

Dolap kargo ücreti kim öder?

Satıcılar her zamanki gibi ürün yükleme aşamasında kargo gönderimini "Alıcı Öder" ya da "Satıcı Öder" şekilde belirleyebilecek. Kargo ücreti satıcı öder seçildiyse, kargo ücreti satıcı kazancından düşer, alıcı öder seçildiyse ücret satın alma aşamasında alıcıdan alınır.

Dolap eşya nasıl satılır?

Dolap Uygulamasında Nasıl Satış Yapılır? 'Ürün ekle' seçeneğine dokunduğunuzda satmak istediğiniz bir ürün varsa çekimini yapıyor, ardından kategorisini belirliyor, renk seçimini yapıyor, markasını ve bedenini seçiyor, ürün başlığınızı, yeni veya az kullanılmış olduğu bilgisini ve ürün açıklamasını giriyorsunuz.

2 el motor satışı nasıl yapılır?

1 –- Satıcı motosikletin ruhsatını yanına alarak vergi dairesine (taşıtlar vergi dairesi) gidip motosiklet için aracın borcu olmadığına dair belge (temiz kağıdı) alır. 2 –- Satıcı ile alıcı beraber notere gidip motosikletin devri (noter satışı) işlemi yaptırılır, motosikletin bedeli satıcıya ödenir.

Sahibinden iade olur mu?

Satın aldığım ürünü ne zaman iade edebilirim? Satın aldığınız ürünü kargo görevlisi yanında kontrol ederek aynı gün ya da teslim aldıktan sonra kargo onay süresi olan 4 iş günü içinde iade edebilirsiniz.

GeT iade nasıl yapılır?

GeT süreçleri kapsamında iade ettiğiniz ürünleriniz için ödeme iadeniz, bildirim yapmanız ve kargo bilgilerinin sisteme girilmesinin ardından en geç 3 iş günü içinde yapılacaktır.

Sahibinden ilan ücret nasıl ödenir?

Anlaşmalı kredi kartı veya banka kartlarıyla Peşin, 3 taksit ve 6 taksit ödeme seçenekleri tercih edilebilir. Anlaşmalı olmayan kredi kartı veya banka kartları için sadece peşin ödeme alınır. Alınan doping, ait olduğu ilan numarası için geçerlidir, başka bir ilana bu hak devredilemez.