Internet alışveriş para iadesi Alamadığımda ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. Internet alışveriş para iadesi Alamadığımda ne yapmalıyım?
  2. Ürün iadesi kaç günde yapılır?
  3. Kapıda ödeme iade nasıl oluyor?
  4. Otomatik onay durdurma islemi nedir?
  5. Sipariş iptalinde para iadesi kaç günde yapılıyor?
  6. Satıcı iade edilen ürünün ücretini ne kadar zamanda ödemek zorundadır?
  7. Kargo iade ücreti yasal mı?
  8. Kapıda ödeme ödenmezse ne olur?
  9. Kapıda ödeme para satıcıya nasıl ulaşır?
  10. E okul onay bekliyor ne demek?
  11. Sipariş iptal edildi ne demek?
  12. n11 de otomatik onay nedir?
  13. n11 ürün onayı nasıl yapılır?

Internet alışveriş para iadesi Alamadığımda ne yapmalıyım?

Bu bildirim internet sitesindeki cayma hakkı formu ile yapılabileceği gibi yazılı olmak koşuluyla mail, mektup vb. yollarla da yapılabilir. Cayma hakkının kullanılacağı bildirildikten sonra 10 gün içerisinde ürünü satıcıya iade etmeniz gerekir. İade için gönderim masrafı satıcıya aittir.

Ürün iadesi kaç günde yapılır?

İade Süresi (Cayma Hakkı) Kaç Gündür? Alıcı; mal satışına ilişkin mesafeli sözleşmelerde, malı teslim aldığı tarihten itibaren on dört gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.

Kapıda ödeme iade nasıl oluyor?

İade Koşulları:
  1. Ürünün kullanılmamış, orijinal kutusu/ambalajı bozulmamış, hasarsız, eksiksiz, tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmemiş olması gerekmektedir.
  2. Ürün, teslim alındıktan en geç 7 gün içerisinde kargoya teslim edilmelidir.
  3. İade edilen ürünün iade kargo ücreti müşteriye aittir.
Daha fazla öğe...

Otomatik onay durdurma islemi nedir?

72 saatlik onay durdurma süresinin sonunda, alıcı ürünü onaylamaz veya iade sürecini başlatmazsa ürüne GittiGidiyor tarafından otomatik onay verilir. Önemli! ... 24 saat sonunda işlemi iptal etme hakkı alıcıda olur. Alıcıdan işlemi iptal etmemesini isteyebilirsiniz.

Sipariş iptalinde para iadesi kaç günde yapılıyor?

Mağaza ürünü kargoya vermediyse iptal talebini onaylar. Eğer ürünü kargoladıysa iptal talebini reddedebilir. İptal talebiniz onaylandıktan sonra ortalama 3 gün içinde para iadesi yapılır.

Satıcı iade edilen ürünün ücretini ne kadar zamanda ödemek zorundadır?

SATICI, cayma bildiriminin kendisine ulaşmasından itibaren en geç 10 günlük süre içerisinde toplam bedeli ve ALICI'yı borç altına sokan belgeleri ALICI' ya iade etmek ve 20 günlük süre içerisinde malı iade almakla yükümlüdür.

Kargo iade ücreti yasal mı?

Yönetmelik çok açık: İadede ürün satılırken yapılan tüm masrafları satıcı alıcıya eksiksiz geri öder. ... Siz aldığınız ürünü herhangi bir nedenle iade ettiğinizde firma sizden kargo ücretini keserek geri ödeme yapıyor.

Kapıda ödeme ödenmezse ne olur?

Alıcı ödemeli bir kargo alıcının adresine ulaştığında alıcı kargoyu almaktan kaçınırsa kargo gönderen kişiye geri gönderilir. Yani iade prosedürü uygulanır.

Kapıda ödeme para satıcıya nasıl ulaşır?

Kapıda ödeme sistemiyle çalışan firmalar, sipariş, gönderi, teslimat ve tahsilat, tahsilat transferi ile sattıkları ürünlerin ücretini almaktadır. Ürünün tahsilat transferi sipariş teslim edildikten 3 iş günü sonra satıcıya aktarılmaktadır.

E okul onay bekliyor ne demek?

Bu takibi yapabilmek için de yerleştiği okuldaki yeni numarasını öğrenmeniz gerekiyor. 8. sınıf okul numarasıyla e-okul sistemine girebilmeniz mümkün değil. Eğer sisteme girdiğinizde “Onay bekliyor” yazısı çıkarsa bunun anlamı dilekçeniz işleme konulmuştur.

Sipariş iptal edildi ne demek?

2.Verilen siparişlerde alıcı bilgisi veya teslimat bilgisi gibi unsurlarda eksik veya hatalı bilgi var ise ve bu teslimatın yapılmasını engelleyecek bir durumda ise, siparişiniz iptal edilir ve size bilgi sms'i gönderilir.

n11 de otomatik onay nedir?

Teslim alınan üründe herhangi bir sorun yoksa ve ürünün kargolandığı tarihten itibaren 3 iş günü ve 24 saat içinde ödemesi onaylanmamışsa n11.com tarafından otomatik onay verilecektir.

n11 ürün onayı nasıl yapılır?

Siparişe nasıl onay veriyorum? Üye olarak alışveriş yaptıysanız siparişe onay vermek için; Hesabım menüsündeki Mevcut Sipariş sayfasından ürünün yanındaki Alışverişi Tamamla butonuna basmanız yeterli.