BluTV aylık üyelik yok mu?

İçindekiler:

  1. BluTV aylık üyelik yok mu?
  2. BluTV üyelik kaç aylık?
  3. BluTV'de taahhüt var mı?
  4. BluTV 1 aylık kaç TL?
  5. BluTV kaç üye var?
  6. BluTV patronu kim?
  7. Amazon Prime hesabını kaç kişi kullanabilir?

BluTV aylık üyelik yok mu?

Dijital film, dizi, belgesel gibi yapımların izlendiği BluTV platformu ücretleri belli oldu. BluTV kullanıcıları ödedikleri ay kullanıp ödemedikleri ay kullanamadıkları BluTV üyeliği aylık 22,90 Türk Lirası yani 22,90₺ olarak açıklandı.

BluTV üyelik kaç aylık?

Türkiye'de oluşturulacak BluTV üyelikleri için; BluTV aylık üyelik ücreti; kredi/banka kartı kullanılarak yapılan ödemelerde 24,90 TL, Apple uygulama içi ödeme seçeneği kullanılarak yapılan ödemelerde ise 24.99 TL'dir.

BluTV'de taahhüt var mı?

İşbu Sözleşme ile BLU TV, www.blutv.com.tr adresinde ve/veya mobil cihaz, akıllı televizyon ve benzeri cihazlar üzerinde yer alan BluTV uygulamalarından BluTV'nin sunduğu ve BluTV'nin tek taraflı takdir hakkına bağlı olarak belirlenecek Dijital İçerik Hizmetlerini, seçilen hizmet kategorisine ilişkin lisans ...

BluTV 1 aylık kaç TL?

Türkiye'de oluşturulacak BluTV üyelikleri için; BluTV aylık üyelik ücreti; kredi/banka kartı kullanılarak yapılan ödemelerde 24,90 TL, Apple uygulama içi ödeme seçeneği kullanılarak yapılan ödemelerde ise 24.99 TL'dir. BluTV yıllık üyelik ücreti 154.80 TL'dir.

BluTV kaç üye var?

Yaklaşık iki kat paya sahip olan BluTV'nin 4 milyondan fazla aboneye sahip olması muhtemel.

BluTV patronu kim?

BluTV
Ticari?Evet
KayıtGerekli
Kullanılabilir dil(ler)Türkçe
SahipDoğan Holding
OluşturanAydın Doğan Yalçındağ
3 satır daha

Amazon Prime hesabını kaç kişi kullanabilir?

Kimileri ortaklaşa alıp kullanıyor, kimileri ise parasını verip ailesinin kullanımına sunuyor. Şöyle ki tek bir hesap üzerinden iki ve dört kişi aynı anda izleme keyfi yapabiliyor. Amazon Prime Video ise benzer bir yeniliğe giderek br hesapta altı farklı kişinin kullanım yapmasına olanak tanıyor.